Усі переможниці “Холостяка”: як склалася доля головних героїв перших 11 сезонів шоу та хто зараз разом

Українці побачили вже 11 сезонів романтичного реаліті-шоу "Холостяк". Ми розповімо, як склалася доля головних героїв проєкту та хто з них зараз разом.

Уся країна із захопленням спостерігала за тим, як найзавидніші холостяки будували стосунки з учасницями шоу. Лише по одній дівчині з кожного сезону стали переможницями, проте не всі з них змогли втримати красенів біля себе.

Максим Чмерковський та Олександра Шульгіна

Відносини Чмерковського та Шульгіної тривали близько півроку після завершення сезону. Що цікаво, зараз вони обоє живуть у США, але нічого спільного їх не пов’язує. Нещодавно Саша вперше стала мамою, а Максим давно щасливий у шлюбі з танцівницею Петою Маргатройд, яка зробила його батьком.

Відносини Максима Чмерковського та Саші Шульгіної після Холостяка
Стосунки Максима Чмерковського та Саші Шульгіної після Холостяка

Френсіс Метью Романов та Олена Ряснова

Спадкоємець династії Романових Френсіс Метью якийсь час жив в Україні з Оленою Рясновою, однак у результаті вирішив повернутися до Англії, а кохана переїжджати не хотіла. Він досі не одружений, а вона вже дружина та мама.

Відносини Френка Метью та Олени Ряснової після Холостяка
Стосунки Френсіса Метью та Олени Ряснової після Холостяка

Андрій Іскорнєв і Анна Козир

Іскорнєв, незважаючи на свої дуже близькі стосунки з Яною Станішевською та Іриною Скориковою, у фіналі обрав Аню Козир. При цьому незабаром пара розлучилася і Андрій зійшовся з Ірою, але вони вже не разом. Іскорнєв все ще Холостяк, а переможниця сезону – жінка заміжня.

Відносини Андрія Іскорньова та Анни Козир після Холостяка
Стосунки Андрія Іскорнєва та Анни Козир після Холостяка

Костянтин Євтушенко і Анна Селюкова

Дуже недовго зустрічалися Костя та Аня. Більше того, у 2014 році Євтушенко одружився із спортсменкою Наталією Добринською, яку зустрів ще до проєкту. У пари троє дітей. Селюкова не відстала від екс-коханого і через пару років вийшла заміж за чемпіона світу з покеру Євгена Качалова.

Відносини Костянтина Євтушенка та Ганни Селюкової після Холостяка
Стосунки Костянтина Євтушенка та Анни Селюкової після Холостяка

Сергій Мельник та Марина Кіщук

Футболіст Сергій Мельник та переможниця “Холостяка-5” Марина Кіщук півроку були разом. Спортсмен так і залишився самотнім, а дівчина у вересні 2021-го стала дружиною айтішника Олега Івоніна.

Стосунки Сергія Мельника та Марини Кіщук після Холостяка
Стосунки Сергія Мельника та Марини Кіщук після Холостяка

Іраклі Макацарія та Олена Лесик

Відносини Іраклі та Олени не витримали випробування відстанню. Нещодавно Макацарія зіграв пишне весілля з новою обраницею – 20-річною студенткою-медиком Лізою Чічуа. Про особисте життя Лесик не відомо нічого.

Відносини Олени Лесик та Іраклі Макацарії після Холостяка
Стосунки Олени Лесик та Іраклі Макацарії

Дмитро Черкасов та Лідія Немченко

За чутками, пара розійшлася ще до виходу в ефір останнього випуску реаліті. Кожен живе своїм життям. Черкасов одружений зі своєю шанувальницею, а Ліда поки не зустріла майбутнього чоловіка.

Відносини Дмитра Черкасова та Лідії Немченка після Холостяка
Відносини Дмитра Черкасова та Лідії Немченко після Холостяка

Рожден Анусі та Іванна Гончарук

Герої восьмого сезону також не змогли зберегти стосунки. Рожден продовжує холостякувати, а Іванна щаслива у шлюбі з красенем на ім’я Павло Забокрицький.

Відносини Народжена Анусі та Іванни Гончарук після Холостяка
Відносини Рождена Анусі та Іванни Гончарук після Холостяка

Нікіта Добринін і Даша Квіткова

Нікіта і Даша – перша в історії проекту пара, яка зіграла весілля та побудувала справжню родину. Добринін і Квіткова збудували будинок у Києві та народили сина Лева.

Микита Добринін та Даша Квіткова одружилися після Холостяка
Нікіта Добринін і Даша Квіткова одружилися після Холостяка

Макс Михайлюк та Даша Ульянова

Поки Дашу Ульянову заміж не звуть, Макс Михайлюк встиг знайти дружину і дочку. Холостяк одружений з моделлю Дариною Хлистун, яка народила йому дівчинку Аріану.

Відносини Макса Михайлюка та Даші Ульянової після Холостяка
Стосунки Макса Михайлюка і Даші Ульянової після Холостяка

Михайло Заливако і Анна Богдан

Цілий рік протрималися разом Міша та Аня. Закохані навіть розповідали про майбутнє весілля, проте під час війни їхні стосунки дали тріщину, і зараз вони зализують рани після важкого розлучення.

Відносини Михайла Заливака та Ганни Богдан після Холостяка
Стосунки Михайла Заливако і Анни Богдан після Холостяка

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.