Пам’ятаєте серіал “Зачаровані”? Ви ахнете, коли побачите, як безбожно постаріли головні красуні (ФОТО)

Серіал "Зачаровані" був одним з найуспішніших в нульових. Дізнайтеся, де зараз та як виглядають головні красуні популярної містичної мелодрами.

24 роки тому відбулася прем’єра “Зачарованих”, який також відомий за назвою “Всі жінки відьми”, а остання серія вийшла на екрани 16 років тому. Усі 8 сезонів телеглядачі з різних куточків світу захоплено слідкували за пригодами та особистим життям героїнь – добрих відьом, які рятують світ віт зла. 1 хвилина покаже вам, як зовні змінилися головні красуні серіалу.

Прю Голлівел

Роль найстаршої сестри Голлівел, яка володіла телекінезом, зіграла Шеннен Догерті. Акторку можна назвати головною скандалісткою дев’яностих – її звільнили з серіалу “Беверлі Хіллз 90210” за постійні сварки зі знімальною групою. З тієї ж причини Шеннен протрималася у “Зачарованих” лише три сезони. Зараз Догерті бореться з рецидивом раку, який у неї вперше знайшли у 2015 році.

Як змінилися головні героїні серіалу Зачаровані

Пайпер Голлівел

Голлі Марі Комбс зіграла в серіалі Пайпер – середню, а потім старшу сестру Голлівел. Її здібністю – заморожувати час і підривати предмети. На знімальному майданчику акторка знайшла не тільки славу і визнання, а ще й майбутнього чоловіка Девіда Донохо. Але в кінокар’єрі інших помітних проєктів після “Зачарованих” у Марі не з’явилося.

Як змінилися головні героїні серіалу Зачаровані

Фібі Голлівел

Алісса Мілано була відомою ще до ролі Фібі, яка вміла бачити майбутнє і згодом здобула здатність левітувати, але саме ця роль зробила її зіркою світової величини. Зараз 49-річна акторка продовжує зніматися в кіно і серіалах, займається благодійністю та бореться за права жінок.

Як змінилися головні героїні серіалу Зачаровані

Пейдж Метьюс

Роуз МакГоуен з’явилася в “Зачарованих” у 4 сезоні, замінивши Шеннен Догерті. Вона зіграла єдиноутробну сестру Прю, Пайпер і Фібі Пейдж. Героїня, яка вміла переміщатися в просторі та зцілювати людей, одразу полюбилася глядачам. Ім’я Роуз останнім часом лунає у скандалах, через що акторку перестали запрошувати на зйомки.

Як змінилися головні героїні серіалу Зачаровані