Змінилася після пластики обличчя: ви не впізнаєте в цій жінці руденьку Пейдж із “Всі жінки відьми”

Американська актриса Роуз Макгоуен, яка прославилася після ролі Пейдж в серіалі "Всі жінки відьми", кардинально змінилася після пластичної операції на обличчі.

Руденька Пейдж з серіалу “Всі жінки відьми” або “Зачаровані” була для багатьох глядачів найкрасвивішою з відьом з її фарфоровою шкірою, пишними губами і зухвалою стрижкою каре. Ця роль стала справжнім проривом для Роуз Макгоуен, але після закінчення зйомок її переслідували постійні проблеми в особистому житті.

Як змінилися головні героїні серіалу Зачаровані

Два роки вона зустрічалася з епатажним музикантом Меріліном Менсоном, потім мала відносини з режисером Робертом Родрігесом і отримала головну роль в фільмі “Планета страху”. Її єдиний шлюб з художником Дейві Дітейлом протривав два роки і закінчився розлученням.

Сьогодні актрисі 49 років і вона вже не та красуня, як була раніше, але це не через вік, а через ДТП, в яке Роуз Макгоуен втрапила у 2007 році.

Зірка серіалу Всі жінки відьми Роуз Макгоуен показала обличчя після пластичної операції

В той роковий день Роуз сиділа на задньому сидінні автомобілю в сонцезахисних окулярах. Під час аварії окуляри розбилися та пошкодили їй око і частину обличчя. Після цього Макгоуен перенесла декілька пластичних операцій. Їй довелося коректувати брови, очі, скули, кар’єра була під загрозою через те, що у неї змінилася міміка. Для всіх, хто знав і бачив актрису до цього, зміни стали кардинальними та дуже помітними.

Зірка серіалу Всі жінки відьми Роуз Макгоуен показала обличчя після пластичної операції

З цим випробуванням зірка “Всі жінки відьми” змогла впоратися і продовжила свою акторську кар’єру. Вона зіграла в таких фільмах, як “Конан”, “Планета страху”, серіалах “Частини тіла”, “Одного разу в казці”, “Обраний”. Також Роуз Макгоуен займається музикою і режисурою.

Нагадаємо, Роуз Макгоуен з роллю Пейдж прийшла у “Всі жінки відьми” на місце актриси Шеннен Догерті, яка грала найстаршу сестру Голлівел Прю. Зірку звільнили через постійні скандали, а зараз вона вдруге лікує рак, який відступив, але повернувся.