Такою Катю Пушкарьову ви ще не бачили: без окулярів і з трендовою стрижкою – як змінилась легендарна актриса

Відома російська акторка втомилась від постійних насмішок та кардинально змінила своє життя – почала з власної зовнішності та похизувалась результатами

Відома російська акторка Неллі Уварова здобула шалену популярність завдяки ролі в серіалі “Не родись вродливою”. Її запам’ятали невпевненою у собі молодою дівчиною з брекетами та величезними окулярами. Катя Пушкарьова одягала застарілий одяг та була таємно закохана у свого начальника. Втім, Неллі Уварова – повна протилежність свого телевізійного образу.

Російська акторка на деякий час стала заручницею свого образу – Неллі Уварову не впізнавали без косичок та круглих окулярів. Втім, нещодавно артистка приголомшила несподіваними змінами у своїй зовнішності. Виявилось, що Неллі отримала нову роль.

Неллі Уварова в серіалі “Не народися красивою”

Колись популярний серіал завоював чимало уваги – молодь та старше покоління з захопленням чекали на нові серії телешоу. Головною героїнею стрічки стала секретарка Пушкарьова. Дівчина довгий час приховувала свої почуття до боса, адже у того була наречена. Втім, довго ховати правду Каті Пушкарьовій не вдалось, адже пізніше Жданов помітив “сіру мишку”. Фінал серіалу потішив глядачів так званим “хепі-ендом” – Пушкарьова та її начальник зіграли весілля та жили довго й щасливо.

Неллі Уварова в ролі Каті Пушкарьової

Саме за це численні прихильники серіалу “Не народись красивою” полюбили телепроєкт, знятий за мотивами колумбійської стрічки “Я – негарна Бетті”. Серіал допоміг багатьом дівчатам повірити в себе та сказати найголовніші слова у своєму житті тій людині, яка цього заслуговує. Втім, для Неллі Уварової роль Каті Пушкарьової стала вирішальною.

Для знімання в серіалі дівчині довелось поставити брекети та буквально стати іншою людиною. Стилісти ретельно підбирали для неї одяг, адже Катя Пушкарьова ніколи не носила яскравих образів – увесь її одяг був сірим та непримітним. Усе це робилось заради того, щоб показати – навіть з найбільш невпевненої у собі дівчини може вийти неймовірна красуня.

Неллі Уварова зараз

Як змінилась Неллі Уварова

Нині російська акторка буквально “сяє”. Якщо ви запам’ятали артистку лише через роль Каті Пушкарьової, то зараз вам буде важко її впізнати. Нині знаменитість відпустила довге волосся, яке пофарбувала в білявий колір, а також носить яскравий макіяж з червоними губами. Можна припустити, що такі зміни зовнішності спричинені ймовірно участю в зніманні нової стрічки.