Як змінилися головні герої серіалу “Свати” за 14 років: бабусі і дідусі постаріли, а діти виросли (Фото)

З моменту виходу першої серії "Сватів" на телеекрані пройшло вже 14 років. З того часу головні герої серіалу сильно змінилися: бабусі і дідусі постаріли, а серіальні діти давно виросли.

“Свати” – культовий комедійний серіал, який одразу полюбився українцям. Майже кожна сім’я щовечора сідала до телевізора та щиро сміялася над гумором та простими, людськими стосунками. З моменту виходу першої серії “Сватів” пройшло вже 14 років. Актори серіалу дуже змінились.

Іван Будько – Федір Добронравов

Як змінилися головні герої серіалу Свати за 14 років

До зйомок в “Сватах” актор Федір Добронравов мав за плечима багато ролей у кіно. Однак саме роль Івана Степановича зробила його по-справжньому популярним та впізнаваним. Зараз актор виглядає зовсім не так, як у серіалі. Чоловік помітно постарів, відростив бороду та посивів. До слова, у 2018 році Добронравов переніс інсульт. Зараз через проблеми зі здоров’ям актор майже не знімається.

Валюха – Тетяна Кравченко

Як змінилися головні герої серіалу Свати за 14 років

Серіальна дружина Добронравова Тетяна Кравченко теж здобула всенародну любов та популярність завдяки “Сватам”. Після ролі в серіалі жінка продовжила свою акторську кар’єру і встигла знятися в багатьох стрічках. За останні 14 років Тетяна помітно постаріла.

Ольга Миколаївна – Людмила Артем’єва

Як змінилися головні герої серіалу Свати за 14 років

Людмила Артем’єва після ролі в “Сватах” стала ще більш затребувано акторкою ніж раніше. За останні роки акторка зіграла багато ролей, зокрема в серіалах “Злочин” і “Миленький ти мій”. Людмила зовні майже не змінилася за останні 14 років.

Юрій Анатолійович – Анатолій Васильєв

Як змінилися головні герої серіалу Свати за 14 років

Анатолій Васильєв, який зіграв інтелігентного професора та чоловіка Ольги Миколаївни, пішов з серіалу “Свати” після четвертого сезону. Актор поконфліктував з режисерами серіалу і покинув зйомки, тому його персонаж Юрій Анатолійович помер після четвертого сезону. Зараз чоловік продовжує будувати свою акторську кар’єру, але частіше грає в театрі, ніж знімається в кіно.

Софія Стеценко – Женька в дитинстві

Як змінилися головні герої серіалу Свати за 14 років

Онучку сватів Женьку в дитинстві зіграла акторка Софія Стеценко. На момент зйомок дівчинці було 6 років, зараз Софії – 19 років. Дівчина активно знімається в кіно і будує акторську кар’єру в Україні.

Анна Кошмал – Женька в юності

Як змінилися головні герої серіалу Свати за 14 років

Акторка Анна Кошмал грала роль онучки Женьки в підлітковому віці. Анна професійно первтілилась в важкого підлітка-гота. Зараз акторці 28 років, вона має успішну акторську кар’єру. Дівчина одружена і має сина.