Ким працюють жінки “Comedy Club”: дружина Павла Волі, Міші Галустяна, Гаріка Мартиросяна та інших резидентів

Всі знають Галустяна, Мартиросяна, Волю та інших відомих резидентів гумористичного шоу "Comedy Club". А як щодо їхніх дружин, які є не менш цікавими особистостями?

Кожен принаймні раз бачив виступи коміків “Comedy Club”. Хтось пам’ятає ще старий формат телепроєкту, а комусь до вподоби новий варіант шоу. Хай там що, проте б’ємось об заклад, що ви мало знаєте про коханих найвідоміших резидентів “Comedy Club”. Пропонуємо дізнатись детальніше, чим займаються та що полюбляють дружини відомих коміків.

Лясайн Утяшева

Павел Воля зі своєю дружиною
Павел Воля зі своєю дружиною

Дружина популярного коміка Павла Волі раніше займалась художньою гімнастикою, втім пішла з великого спорту 2006 року. З того часу знаменитість не зупиняється й продовжує робити своє ім’я все більш відомим. Утяшеву знають, як письменницю, телеведучу, підприємницю, постановницю танцювальних шоу.

Після завершення спортивної діяльності знаменитість стала ділитись своїм досвідом з іншими. Лясайн веде спортивні передачі та розповідає про найефективніші вправи для схуднення.

Жанна Мартиросян

Гарік Мартиросян зі своєю дружиною
Гарік Мартиросян зі своєю дружиною

Після завершення школи Жанна вступила навчатись на юридичний факультет і хотіла стати криміналістом. Паралельно з навчанням вона брала участь в університетському КВН, який згодом і познайомив її з майбутнім чоловіком. Дівчина вийшла заміж ледве не одразу після завершення університету, знайшла роботу за спеціальністю, втім швидко покинула надії на кар’єру.

Жанна Мартиросян пожертвувала своєю професією заради сімейного життя. Через щільний графік чоловіка вони майже не бачились, тому зіркова дружина звільнилась та почала всіляко підтримувати свого коханого. Це дозволило їй реалізуватись у творчому плані.

Вікторія Галустян

Михайло Галустян зі своєю дружиною
Михайло Галустян зі своєю дружиною

За спеціальністю дружина Михайла Галустяна – бухгалтер. Після завершення навчання у школі вона вступила до ВНЗ та отримала диплом з відповідної спеціальності. Товариші та рідні Вікторії характеризують її як спокійну та милу людину, яка тепло піклується про свою сім’ю, дітей та чоловіка. З Галустяном вони познайомились у Краснодарі, а жити разом почали в Сочі.

Ольга Вайнілович

Вадим Галигін зі своєю дружиною
Вадим Галигін зі своєю дружиною

Відома російська співачка, модель та світська левиця є не менш популярною за свого гуморного чоловіка. Знаменитості народились та виросли в Білорусі. Після завершення школи дівчина довгий час працювала моделлю – її помітили та запропонували контракти в агентствах Німеччини, Франції, Кореї та Японії. Однак незабаром цю сторінку біографії вона віддала перевагу закрити і повернулася до музики.

spot_img

Схожі статті

Після розлучення з другою дружиною 49-річний Василь Вірастюк часу дарма не гаяв: “У мене народився 4-й син”

Василь Вірастюк ще не встиг завершити процес розлучення з колишньою дружиною Інною, як на найсильнішу людину планети накотила нове кохання і навіть з'явився нащадок.

Готується просто і швидко, а вся сім’я сита. Йдуть ще з дека: соковитий рецепт курячих биточків у підливі

Що приготувати смачного, але щоб не морочитися на кухні, а сім'я залишилася ситою і задоволеною? Сьогодні ми підготували рецепт курячих биточків із підливою, який ідеально підходить для цього.

Забутий рецепт із 90-их: з оселедця та 2 яєць виходить ідеальна закуска – хоч ложкою їж, хоч на хліб намащуй

Цей рецепт наших бабусь незаслужено забутий. А тим часом виходить дуже смачно, до того ж готується все просто. Інгредієнти можна брати будь-які. До вашої уваги 2 рецепти на вибір.