Не українці за походженням: приїжджі актори “Дизель Шоу” – Євген Сморигін, Дмитро Танкович, Сергій Писаренко

"Дизель Шоу" - це відоме українське гумористичне шоу, яке зайняло своє місце поряд з "Вечірнім кварталом". Як виявилося, не всі зірки проекту – українці.

“Дизель Шоу” було створене в 2015 році. Цей гумористичний проект складається зі сценок та номерів на тему сімейних відносин, кохання, конфлікту поколінь, актуальних та соціальних проблем у суспільстві, країні та світі. Акторський склад невеликий і не всі з головних зірок “Дизелів” родом з України.

Дмитро Танкович

Діма Танкович народився в Мінську. В юності займався стрибками у воду, грав у театрі, отримав вищу освіту за спеціальністю “Облік, аналіз і аудит в банку”. Студентом став учасником команди КВК “ЧП”, яка з часом здобула популярність на професійній сцені.

Дмитро Танкович білорус
Дмитро Танкович білорус

З 2009 року Танкович став ведучим розважальних програм на СТБ, в 2018 році він приєднався до команди “Дизель Шоу”. Документи на українське громадянство збирається подавати, поки що він офіційно білорус, але його позиція повністю проукраїнська.

Євген Сморигін

Сморигін також народився у Мінську і також грав у команді КВК “ЧП”. Після її розпаду в парі з Дмитром Танковичем став ведучим “Україна має талант”. З 2015 року Євген є учасником проектів від “Дизель Студіо”. Давно живе і працює в Києві, а нещодавно гуморист здав іспит з української мови, щоб отримати українське громадянство. Він набрав 97 зі 100 можливих балів.

Євген Сморигін розповів про те, чому не отримав українське громадянство раніше
Євген Сморигін розповів, як склав іспит на отримання українського громадянства

Сергій Писаренко та Євген Нікішин

Тепер вже екс-учасники “Дизель Шоу” Писаренко і Нікішин – росіяни, вони покинули склад “Дизелів” через своє мовчання з приводу війни, яку розв’язала проти українців росія. До вторгнення Писаренко жив у Києві, а потім виїхав за кордон, Нікішин одразу поїхав до родичів у рф. Це і стало початком кінця їх кар’єрі в “Дизель Шоу”.

Актори Дизель Шоу Писаренко та Нікішин покинули Дизель Студіо
Актори Дизель Шоу Писаренко та Нікішин покинули Дизель Студіо

Схожі статті

Готую цей салат із млинцем та корейською морквою на кожне свято: мій ходовий рецепт за 10 хвилин

Цей святковий салат має нарядний вигляд. Завдяки курятині та шинці він виходить ситним, через корейську моркву – гостренький, пекінська капуста надає свіжості, а млинець – оригінальності.

Можна готувати хоч кожен день: 5 смачних салатів молодої капусти. Весінні рецепти, які я розтягую до осені

Настала весна, час легкості та схуднення. У цю пору року завжди хочеться чогось простого. Сьогодні ми підготували добірку з 5 рецептів салатів із молодою капустою, які забезпечать сонячний настрій.

Чоловік після роботи летить додому, коли готую цю вечерю за 35 грн: рецепт, який підкорив моїх 3-х чоловіків

Як можна максимально заощадити в приготуванні вечері? Можна використовувати молоді кабачки та сковороду. Страва виходить недорогою, але дуже смачною. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.