Не впізнали навіть фанати: як тепер виглядає милий пухляш Перепічко з “Кадетства” – йому вже 31

Російський серіал "Кадетство" дав старт успішній кар'єрі для багатьох починаючих акторів початку 2000 років. Зараз кадета Перепічко фанати не впізнають.

Павло Бессонов зіграв кадета Степана Перепічко, який став одним з найвпізнаваніших телегероїв свого часу. Його персонаж – простий та незграбний юнак, який з села приїхав вчитися в Суворовському училищі. Щирість та наївність Перепічка не оставили глядачів байдужими і у Павла з’явилося багато прихильників. В інтерв’ю артист відмічав, що більше всіх від нього у захваті підлітки та аудиторія за 30.

Бессонову подобалося зніматися, хоча для цього в юному віці довелося покинути сім’ю, його батьки працювали і не мали можливості часто до нього приїжджати. З труднощів у роботі в серіалі “Кадетство” Павло відмічав, що на відміну від свого героя він не любить солодке, а бувало, що доводилося їсти шоколад декілька дублів під ряд.

Як тепер виглядає милий пухляш Перепічко з Кадетства
Як тепер виглядає милий пухляш Перепічко з Кадетства

Коли “Кадети” закінчилися, Бессонов продовжив зніматися в “Кремлівських курсантах” про подальшу долю випускників Суворовського. Глядачі продовжили слідкувати за пригодами Перепічко, але і цей проект підійшов до кінця.

Не зважаючи на успішний акторський старт, життя Павла склалося інакше. Після участі в серіалі він зустрів свою любов Зінаїду, одружився на ній, але в 2015 році пара розійшлася. Бессонов важко переживав розрив і на фоні стресу стрімко схуд, скинувши 40 кілограмів.

Колишня дружина Павла Бессонова, який зіграв Перепічка в Кадетах
Колишня дружина Павла Бессонова, який зіграв Перепічка в Кадетах

Також актор повністю відмовився від акторської кар’єри. Він встиг попрацювати адміністратором в салоні краси, приймальником в ломбарді, продавцем повітряних кульок, намагався відкрити ресторан, але не вийшло. Тепер виконавець ролі Перепічко займається міською політикою і його тепер важко впізнати. Він дуже змінився за ці роки і більше не схожий на героя своєї юності.

Як тепер виглядає милий пухляш Перепічко з Кадетства
Як тепер виглядає милий пухляш Перепічко з Кадетства

Схожі статті

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.

Користуюся тільки цим рецептом. Діти вимагають, щоб готувала частіше: смачне горіхово-шоколадне печиво

Для затишного і теплого вечора обов'язково потрібен кухоль ароматного чаю. А який же чай без печива? Сьогодні ми підготували рецепт хрусткого горіхово-шоколадного печива, яке припаде до смаку одразу.

Готую на замовлення вже багато років, сусіди заздрять! Дуже смачні і ефектні бісквітні тістечка “Ніжність”

Бісквітні тістечка за цим рецептом виходять смачнішими за будь-який торт. Легкий, невагомий і нереально смачний – саме таким виходить десерт за цим рецептом.