Сценарій, маніпуляції та чвари: як “Холостяк-12” відрізняється від інших сезонів – “Цікаво спостерігати казку”

Новий сезон реаліті-шоу "Холостяк" вразив далеко не всіх глядачів. Як цьогорічний сезон телепроєкту з Алексом Топольським відрізняється від усіх знятих раніше?

Шанувальники довго чекали на прем’єру нового сезону популярного українського реаліті-шоу з Алексом Топольським у головній ролі. Втім, процес одразу пішов не за планом. Спершу показу першого випуску завадив початок повномасштабної війни, потім прем’єру перенесли через технічні проблеми. Чому “Холостяк-12” сподобався не всім та що з ним взагалі не так – розповідаємо у матеріалі.

Скандали на “Холостяку-12”

Варто зазначити, що новий сезон популярного реаліті-шоу цьогоріч стикнувся з чималою кількістю скандалів. Серед одного з найперших – звинувачення у примусі працювати за написаним сценарієм. Про це в особистому блозі написала Анастасія Кузьміцька, яка покинула проєкт у другому випуску. Читайте, про що ще розповіла ексучасниця “Холостяка”.

Пізніше ще одна учасниця телепроєкту Аліна Єршова зазначила, що Алекс Топольський занадто багато собі дозволяє. Дівчина прокоментувала поцілунки на проєкті та зазначила, що Холостяк цілував “майже кожну”.

Алекс Топольський показав думку підписників

Після початку трансляції нового сезону реаліті-шоу “Холостяк” Алекс Топольський активно веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм. На сторінці знаменитості час від часу з’являється можливість поспілкуватись з ним. Так, підписники ставлять герою нового сезону реаліті-шоу запитання, а він на них відповідає. Втім, деколи стається навпаки. Цього разу Алекс Топольський сам запитав дещо в підписників та показав відповіді.

Чоловік поцікавився у своєї авдиторії, чому вони взагалі дивляться телепроєкт “Холостяк”. Підписники Алекса Топольського дали різні відповіді, серед яких не було ні одної негативної. Загалом, телеглядачі полюбляють спостерігати за розвитком реаліті-шоу, адже це допомагає відволіктись від поганих новин, проаналізувати зі сторони чужі стосунки та усвідомити особисте, а також глядачі полюбляють шоу просто через те, що воно романтичне.

Топольський показав відповіді шанувальників на свої запитання
Топольський показав відповіді шанувальників на свої запитання

Крім того, Алекс Топольський запитав у своїх підписників, чи дивились вони попередні сезони “Холостяка”. Чоловікові було цікаво, чим новий сезон відрізняється від попередніх. Шанувальники відповіли, що цього разу вдалось організувати круті побачення, а ідея додати новий колір троянди виявилась вдалою.

Чим новий сезон Холостяка відрізняється від попереднього
Чим новий сезон Холостяка відрізняється від попереднього

Схожі статті

За пів року до розлучення Волошин подарував Трінчер елітний Порш за 70 тисяч доларів: чи забрав авто назад

Роман Анни Трінчер з Олександром Волошиним був не довгим, але дуже яскравим. Пара рік зустрічалася, потім ще рік жила в шлюбі й врешті розлучилася. Дізнаймося, як зірки ділили майно.

Смачно та корисно: коли потрібно швидко нагодувати домашніх, готую ліниві вареники. Ще жоден не розварився!

Приготуємо ліниві вареники, які нагадають смак дитинства. М'які, ніжні, гарно тримають форму, а головне — не розваряться в процесі варіння. Спробуйте!

34-річний Тарас Цимбалюк не вгадав розмір каблучки: куди кохана Світлана Готочкіна вдягнула подарунок

Тарас Цимбалюк обожнює свою кохану й час від часу воліє радувати Світлану Готочкіну різноманітними подаруночками. От тільки одна біда – вже друга каблучка не влаштувала білявку.