Холостяк-12 стає схожим на табір суворого режиму: Катя Лозовицька розповіла про пекельні умови знімання шоу

З кожним днем про "Холостяк-12" стає відомо все більше й більше неприємних деталей. Цього разу учасниця розповіла, чого ні в якому разі не можна було робити на зніманні реаліті-шоу

Прем’єра нового сезону популярного шоу “Холостяк” з першого дня супроводжувалась неприємними деталями та скандалами. Учасниці продовжують жалітись на невдалий монтаж телепроєкту, через який складається враження, що всі дівчата просто ненавидять одне одного. Інші скаржаться на поведінку Алекса Топольського та ведучого шоу Григорія Решетніка. А ось Катерина Лозовицька вирішила розповісти про жорсткі правила знімання “Холостяка”, які важко назвати людськими.

Катя Лозовицька про умови знімання шоу

На особистій сторінці учасниці “Холостяка-12” з’явилась серія Історій, у яких вона відповіла на запитання, які найбільше цікавили її шанувальників. Так, знаменитість розповіла про правила та забобони, які переслідували її на реаліті-шоу. Наприклад, без супроводу редакторів дівчата не мали права переміщатись містом або гуляти. Один із підписників Каті запитав, чи гуляли вони своєю дівочою компанією у Дубаї. Лозовицька зазначила, що мали змогу побачити місто лише на побаченнях.

Катя Лозовицька про заборону гуляти без супроводу редакторів
Катя Лозовицька про заборону гуляти без супроводу редакторів

Крім того, дівчина зізналась, чи спілкувалась з Алексом Топольським поза камерами. За словами Каті Лозовицької, це було під суворою забороною, а всі дівчата дотримувались її. Учасниця Холостяка-12 зізналась, що, коли камери вимикались, то їх буквально за ручки розводили по різних кінцях кімнати, а спілкуватись вони мало право лише поглядами.

Учасниця зізналась, чи спілкувалась з Топольським поза камерами
Учасниця зізналась, чи спілкувалась з Топольським поза камерами

Крім того, Катя Лозовицька розповіла про ставлення до себе інших дівчат з проєкту. За словами учасниці, вона була дуже тихою на проєкті та не воліла розповідати особистих деталей про себе. Так, інші дівчата дуже мало знали про Лозовицьку, тому, вважає Катя, не зрозуміли її.

Катя Лозовицька про стосунки з іншими учасницями проєкту
Катя Лозовицька про стосунки з іншими учасницями проєкту

Наразі дівчина проживає у Києві та, як і всі українці, стикається з плановими та екстреними вимкненнями електроенергії. Дівчина зазначила, що вона стала особливо захоплюватись свічками та гірляндами, тому чудово справляється з блекаутами.

Лозовицька зізналась, де зараз живе
Лозовицька зізналась, де зараз живе

Популярне

Схожі статті

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.

Ці пірамідки підкорюють кожного. Домашні змагаються за те, що залишилося: пельмені в незвичайному виконанні

Пельмені знайомі всім нам, це дуже проста і звичайна страва. Але що, якщо додати в неї трохи креативу? Сьогодні ми підготували рецепт пельменів «Пірамідок», які підкорять усіх з першої спроби.

Злата Огнєвіч відкинула гламурне життя та заспівала для українських захисників: “Звідки беруться квіти?”

Злата Огнєвіч поділилася фото з виступу, який провела разом з Олександром Лозовським для військових. Співачка розповіла про те, як пройшла зустріч з нашими захисниками.