Топольський з Холостяка-12 поскаржився на проблеми з пам’яттю: не пригадає, з ким мав поцілунки та дещо більше

Головний герой нового сезону реаліті-шоу Холостяк зізнався, що насправді він пам'ятає далеко не всі важливі речі, про які йому розповідають дівчата. Топольський виправдав свої проблеми з пам'яттю

Алекс Топольський після прем’єри нового сезону популярного реаліті-шоу Холостяк викликає неоднозначні емоції. Одні захоплюються особистістю та зовнішність бізнесмена, а комусь здається, що чоловік насправді переслідує зовсім не благородні цілі. Хай там що, на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм чоловік час від часу ділиться зі своїми фанами цікавими фактами зі своєї біографії, а також розповідає про те, як проходило знімання телепроєкту.

Цього разу чоловік вирішив поділитись з підписниками неочікуваним зізнанням про те, що насправді у нього є деякі проблеми з пам’яттю. Чоловік поскаржився, що через велику кількість учасниць йому важко не лише почути їхні історії, а й запам’ятати.

Алекс Топольський про проблеми з пам’яттю

В особистому блозі новий український холостяк часто відповідає на запитання, які цікавлять його підписників. Цього разу фанати спитали, що, на його думку, виявилось найважчим під час зніманні реаліті-шоу. Алекс Топольський не змовчав і зізнався: режим був настільки завантаженим, що іноді він спав лише 3-4 години.

Новий холостяк розповів, що для нього виявилось найважчим на шоу
Новий холостяк розповів, що для нього виявилось найважчим на шоу

Саме через це, продовжив Алекс Топольський, іноді він приходив на знімання шоу “на автопілоті”. Чоловік висловився, що йому було важко пригадати, що раніше йому розповідали дівчата, адже через брак відпочинку пам’ять іноді його підводила.

У мене були проблеми з пам’яттю. Ви розумієте, дівчат багато, інформації багато, це потрібно не тільки переварювати, але й запам’ятовувати

– прокоментував Алекс Топольський.

За словами чоловіка, найважче було не лише пригадувати факти з біографії дівчат, а й розуміти, хто саме про це розповідав.

Алекс Топольський поділився цікавими фактами про шоу на особистій сторінці в Інстаграмі
Алекс Топольський поділився цікавими фактами про шоу на особистій сторінці в Інстаграмі

Нагадаємо, що раніше ми писали про те, що ексучасниця телепроєкту Аліна Єршова звинувачувала Алекса Топольського в тому, що чоловік насправді прийшов на реаліті-шоу не для того, щоб знайти своє кохання. Дівчина озвучила, чому, як вона вважає, підприємець насправді вирішив стати новим Холостяком.

Схожі статті

Його вже печуть усі мої подруги. Мій ходовий пиріг з буряка: весь секрет у тісті – воно як пух м’яке

М'який, вологий, майже як торт – саме таким виходить шоколадний пиріг за цим рецептом. Ніхто не здогадається, з чого він готується, адже в основі тіста є нестандартний інгредієнт.

Неймовірно соковита рулька в рукаві: взяла свинину, часник і спеції. Домашня ковбаса тепер на другому місці

Свиняча рулька чудово доповнить ваш арсенал рецептів. Запікається ця смакота в рукаві з часником і улюбленими спеціями, а виходить мега соковитою та апетитною.

Святковий салат “Сукня нареченої”: в радянських столових він був найдорожчим. Нереальна смакота по-простому

Святковий салат "Сукня нареченої" закохає в себе з першого шматочка. Він простий у приготуванні, недорогий в плані інгредієнтів, але дуже смачний і підійде для будь-якого застілля.