Холостяки “Кварталу 95”: Олександр Пікалов, Денис Манжосов, Юрій Великий й інші самотні українські гумористи

Нещодавно завершився крайній сезон Холостяка, тому шанувальники реаліті вже розмірковують, хто б міг стати головним героєм найпопулярнішого шоу про кохання. Можливо, місце головного героя займе хтось з "Кварталу 95"

“Квартал 95” – одне з найвідоміших гумористичних проєктів України. У різні часи створенням сценаріїв та грою на сцені займались різні люди, проте завжди актори, продюсери й сценаристи телешоу завжди користувались популярністю серед шанувальників. Так, пропонуємо пофантазувати й подумати, хто з кварталівців міг би стати наступним Холостяком.

Олександр Пікалов

Пікалов нещодавно розлучився з дружиною

Один з найвідоміших акторів “Кварталу 95” Олександр Пікалов був одружений зі своєю коханою 18 років, проте нещодавно стало відомо про їхнє розлучення. Ні артист, ні його тепер вже колишня дружина не повідомляли деталей розлучення. Пікалов не захотів робити з цього сенсацію, тому просто констатував факт – тепер він самотній.

Денис Манжосов

Ексучасник Кварталу 95 виховує сина, але в шлюбі не перебуває

2013 року шанувальників спантеличили новиною про те, що Денис Манжосов покидає “Квартал”. Хоча навколо цієї події “крутиться” багато чуток, сам артист зізнавався, що пішов з проєкту заради навчання. Про особисто життя знаменитості відомо небагато, втім наразі він самотній. Раніше Денис Манжосов був одружений з дівчиною Анастасією, з якою виховує сина, проте зараз вони в розлученні.

Юрій Великий

Юрій Великий приховує деталі особистого життя

Особисте життя успішного “кварталівського” пародиста – таємниче та загадкове. В одному з випусків “Життя відомих людей” Катерина Осадча зазначила, що зірка був тричі розлучений, а на той момент з кимось зустрічався. Хоча зараз Великий користується шаленою популярністю, про кохану він мовчить, тому можна припускати, що його серце вільне.

Руслан Ханумак

Руслан Ханумак нещодавно став холостяком

Нещодавно стало відомо про розлучення сценариста й актора “Кварталу 95” Руслана Ханумака та його дружини Аліни Шаманської. На особистій сторінці українська блогерка зазначила, що той факт, що її вже ексчоловік відмовився її захищати від хейту в мережі став останньою краплею. Наразі деталей про їхнє розлучення мало, проте відомо напевно – Ханумак тепер самотній.