Олена Кравець пішла з 1+1, а Лілія Ребрик – з “України”: телеведучі, які перебралися на телеканал “Дом”

Часи змінюються, а разом з ним змінюються й місця роботи. Пригадуємо, які українські телеведучі покинули роботу на одному каналі заради іншого – Кравець, Ребрик та інші зірки

На українському телебаченні свою кар’єру побудувало чимало відомих ведучих. Втім, іноді зірки, які, як здавалось, вічно працюватимуть на якомусь каналі, вирішують кардинально змінити своє життя. Наприклад, Ольга Фреймут свого часу пішла з Нового каналу заради інших проєктах на “плюсах”. Пригадуємо й інших українських ведучих, які змінили місце роботи.

Олена Кравець

Довгий час професійне життя відомої української телеведучої було пов’язане з телеканалом “1+1”. З 2012 року випуски “Кварталу 95” стабільно транслювались саме на “плюсах”, а 2021 року зірка стала ведучою програми “Твій день”. Втім, пізніше знаменитість вирішила взяти павзу у гумористичній діяльності. Про це артистка зізналась в інтерв’ю для Маші Єфросиніної.

Олена Кравець змінила місце роботи
Олена Кравець змінила місце роботи

Проте, зовсім відмовлятись від улюбленої роботи зірка не стала. Натомість вона перейшла на інший український телеканал – “Дом”, де стала ведучою шоу “Тихий вечір з Оленою Кравець”. У спокійній атмосфері відпочинку ведуча разом зі своїми гостями обговорює актуальні та важливі для кожного українця речі.

Лілія Ребрик

Влітку 2022 року відома українська телеведуча втратила роботу на телеканалі “Україна”. Звільнення знаменитості відбулось через анулювання ліцензії медіахолдингу Ріната Ахметова – він пояснив це прийняттям закону про деолігархізацію. Новина виявилась несподіваною та сумною для всіх працівників каналу, а Ребрик з цього приводу опублікувала щемливий допис, у якому зізналась, що вважала телеканал своїм місцем роботи до самої старості.

Лілія Ребрик засмутилась через закриття каналу Україна
Лілія Ребрик засмутилась через закриття каналу Україна

З осені минулого року зірка працює на іншому українському телеканалі – “Дом”. Там знаменитість веде передачу “Дочекаюсь”, основна ціль якого – це допомогти рідним людям, яких розлучила війна, зустрітись.

Володимир Остапчук

Відомий український шоумен і телеведучий Володимир Остапчук також довго працював на телеканалі “Україна”, проте влітку 2022 втратив роботу, як і його колега Лілія Ребрик. Разом з нею зірка пішов працювати на “Дом”.

Володимир Остапчук працює на каналі Дом
Володимир Остапчук працює на каналі Дом

У листопаді відбулась прем’єра першого випуску шоу “Ліс рук” з Володимиром Остапчуком. Знаменитість став ведучим програми-вікторини про творчість найвідоміших українських письменників і поетів.

Популярне

Схожі статті

Від колишньої краси не залишилося і сліду: як зараз виглядає співачка Тетяна Овсієнко, яка була зіркою 90-х

Тетяна Овсієнко була зіркою 90-х років, але останнім часом вона дуже рідко виходить у світ. А коли це стається, публіка не впізнає колишню солістку гурту "Міраж".

Лінивий курник із м’ясом, грибами та сиром: з таким пирогом і гаряче не треба! Оригінальна закуска на свято

Рецепт ароматного та ситного пирога, який нікого не залишить байдужим. Ця закуска стане чудовим варіантом як для святкового, так і для повсякденного столу.

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.