Став старим дідом: як зараз виглядає головний герой серіалу “День народження Буржуя” Валерій Ніколаєв

Популярний на початку 2000-х серіал з захопленням дивились тисячі телеглядачів. Минуло понад 20 років і весь акторський склад змінився до невпізнання. Пригадуємо, як виглядав головний герой, якого зіграв Валерій Ніколаєв

“День народження Буржуя” – популярний серіал, який на початку 2000-х знімали спільно українська студія “1+1” та російська “НТВ”. Сюжет розповідає про події з життя столичного українського бізнесмена Володимира Коваленка, якого прозвали Буржуєм. Чоловіка оточують надійні близькі люди.

Головного героя зіграв відомий російський актор Валерій Ніколаєв, який прославився не лише на телеекранах, а й у спортивній та хореографічній діяльності. Багатогранний талант артиста вплинув на його творчу долю: він встиг попрацювати й у рідному театрі та кіно, й навіть успішно проявити себе у Голлівуді.

Валерій Ніколаєв у часи знімання популярного серіалу про Буржуя

Популярність та слава прийшла до знаменитості не одразу. Після закінчення курсу під керівництвом Олега Табакова в артиста-початківця було кілька ролей у кіно, але ці фільми не зробили його відомим. Натомість визнання Валерій Ніколаєв отримав після того, як зіграв головну роль у стрічці “Настя”.

Багатьом телеглядачам молодий артист запам’ятався також за роллю у популярній мильній опері “Дрібниці життя”, де Валерій вжився в образ підприємця Гоші, чоловіка Каті.

Валерій Ніколаєв тоді та зараз

Широку популярність Миколай отримав 1999 року, після виходу багатосерійного фільму “День народження Буржуя”. Успіх був приголомшливий: здавалося, що у виконавця головної ролі були закохані всі жінки багатьох країн.

2001-го не меншим успіхом користувався сиквел цього серіалу. Він міцно закріпив актора в ТОПі популярних телезірок, а його фото стали регулярно з’являтися на обкладинках журналів.

Як виглядає Валерій Ніколаєв зараз

Сьогодні відомий актор часто з’являється на російському телебаченні й знімається у різноманітних телепроєктах. Так, наприклад, 2022 року Валерій Ніколаєв став учасником популярного шоу “Танці з зірками”.