Пари з усіх сезонів “Холостяка”, які розчарувалися в коханні: Топольський і Лозовицька, Квіткова і Добринін

Одне з найпопулярніших українських шоу народило багато красивих історій кохання, проте не всі мали майбутнє. Пригадуємо, гучні історії розставання пар з Холостяка

Для одних реаліті “Холостяк” – цікавий розважальний проєкт, яким можна зайняти вільний вечір. Інші ж вважають, що такі шоу не мають нічого спільного з реальністю. Втім, хоч і не всі історії закінчуються хепі-ендом, багатьом вдається знайти на проєкті почуття та кохання.

Даша Квіткова та Нікіта Добринін

Наприкінці січня цього року стало відомо про розлучення однієї з найвідоміших і найміцніших пар в історії проєкту “Холостяк”. Зіркове експодружжя познайомилось у дев’ятому сезоні реаліті-шоу та стали єдиними, хто після завершення знімання одружився та створив родину. Разом знаменитості виховують спільного сина.

Чому розійшлись Даша Квіткова та Нікіта Добринін

В інтерв’ю для Маші Єфросиніної Даша Квіткова зізналась, що рішення розійтись вони з Добриніним ухвалили разом, проте ініціаторкою розмови стала вона. За зізнанням дівчини, вони проводили разом занадто багато часу, а їхні стосунки вичерпали себе.

Анна Богдан і Михайло Заливако

Український бізнесмен і власник логістичної компанії свого часу став головним героєм одинадцятого сезону популярного реаліті-шоу про кохання “Холостяк”. У фіналі проєкту чоловік обрав Анну Богдан, з якою доволі довго будував стосунки. Втім, наприкінці червня минулого року стало відомо про їхнє розставання.

Михайло Заливако та Анна Богдан з Холостяка-11 розстались влітку минулого року

З початком повномасштабної війни зіркова пара поїхала на Захід України, втім, коли Анна Богдан поїхала до Уельсу, а в Україні її зустріли брат і мама без коханого, шанувальники почали підозрювати – щось не так. Врешті чутки підтвердились. Хоча справжні причини залишились у таємниці, зараз Богдан і Заливако не разом.

Алекс Топольський і Катерина Лозовицька

“Принц з США” Алекс Топольський став головним героєм крайнього, 12-го сезону, популярного українського телепроєкту. У фіналі шоу чоловік обрав Катерину Лозовицьку, з якою будував стосунки всього півтора місяця. У січні цього року стало відомо, що пара давно розійшлась.

Стосунки Топольського і Лозовицької не витримали випробувань поза проєктом

Катерина Лозовицька раніше зізналась, що саме вона стала ініціатором розставання. Ексзакохані так і не пояснили, чому саме розійшлись. Втім, зізналась дівчина, вони вдвох розуміли, до чого йде. Зустрівшись у день розставання, і Катерина, й Алекс не мали сумнівів, що це – останній їхній момент у ролі дівчини та хлопця.