“Квартальне” подружжя Кравець і Зеленський проти пари з “Дизель Шоу” Булітко і Сморигіна: хто довше разом

На українському телебаченні є чимало відомих зіркових пар. Хоча стосунки не всіх виходять за межи екранів, кожен з них користується шаленою популярністю серед глядачів

Два “титани” українських гумористичних вечірніх проєктів – “Квартал 95” та “Дизель Шоу”. У цих командах народилось не лише безліч вдалих жартів, а й чимало зіркових сценічних пар. Найвідоміші з них, наприклад, Олена Кравець і Володимир Зеленський, свого часу привертали увагу тисяч шанувальників. Деякі з них навіть вважали зірок реальною парою. Пригадаємо історії створення найгучніших сценічних дуетів.

Олена Кравець і Володимир Зеленський

Одні з найвідоміших акторів і гумористів всієї України познайомились ще за часів студентства. Всю команду “Кварталу” свого часу поєднала любов до КВК і гумору. Пізніше молоді зірки вирішили, що час рухатись вперед та зі сцени міжнародного змагання зійшли на власну – “кварталівську”.

Олену Кравець і Володимира Зеленського вважали парою в реальному житті
Олену Кравець і Володимира Зеленського вважали парою в реальному житті

Перший випуск популярного українського гумористичного телепроєкту відбувся 19 лютого 2005 року. Саме тоді почалась “сценічна історія” Зеленського та його колишньої напарниці Олени Кравець. 14 років поспіль, до моменту, коли чинний президент покинув гумористичну діяльність, вони з колегою часто грали подружні пари.

Вікторія Булітко та Євген Сморигін

Одна з найвідоміших зіркових пар проєкту “Дизель Шоу” цього року святкують 13 ювілей міцної дружби та спільної роботи на одній сцені. Вікторія Булітко та Євген Сморигін познайомились 2010 року, коли в амбіційну команду “дизелів” шукали нову актрису. Білоруський актор тоді вже встиг завоювати хорошу репутацію, тому до його думки, коли він запропонував на цю роль Віку Булітко, дослухались.

Вікторія Булітко та Євген Сморигін працюють разом 13 років
Вікторія Булітко та Євген Сморигін працюють разом 13 років

Так на українських телеекранах з’явилась міцна пара – Булітко та Сморигін. Хоча в реальному житті в кожного з них є пара, на сцені знаменитостям, за власним зізнанням, важко знайти колег, з якими було б комфортніше працювати. Стовідсоткову сумісність Вікторії Булітко з Євгеном Сморигіним неможливо не помітити в кадрі – разом вони виглядають гармонійно.

Оскільки Олену Кравець та Володимира Зеленського глядачі вже навряд побачать на одній сцені в ролі подружжя, можна припустити, що “перегони” на міцність союзу таки виграють Булітко та Сморигін.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.