Росіянку Дар’ю Мельникову не запросили до нових “Татусевих доньок”, а українка Нонна Гришаєва з’явиться

Серіал "Татусеві доньки" у 2007 році був сприйнятий телеглядачами на ура. Тому було прийнято рішення зняти продовження з улюбленими героями. От тільки через політичну ситуацію, що склалася, деяких улюблених акторів фанати багатодітної родини не побачать.

Нонна Гришаєва

Роль мами 5 дівчаток Людмили Васнецової у серіалі дісталася одеситці Нонні Гришаєвій. Коли продюсери вирішили продовжити історію й показати, як виглядають і чим займаються персонажі ситкому через 10 років, що минули, актрису, звісно ж запросили повернутися до своєї ролі.

Нонна Гришаєва у продовженні Татусевих доньок залишиться без доньки

І не дивно, адже у своєму інтерв’ю Гришаєва просуває потрібні наративи про те, що для неї Україна і росія – це як батько і матір. Звісно, неприпустимо татусю у разі маминої зради підіймати руку на жінку, але не треба у дитини запитувати, кого вона з родичів любить більше. Їй однаково близькі і матір, і батько. Про тезу з одним народом актриса теж не забула сповістити.

Дар’я Мельникова

А от Дар’ю Мельникову, яка раніше грала одну з донечок багатодітної мами, тепер проігнорували. Актриса брала участь у родинному серіалі змалечку, але тепер їй на знімальний майданчик зась.

Дар’я Мельникова залишилася без Татусевих доньок

Жінка розуміє, що відмова сталася після висловів її чоловіка Артура Смолянінова щодо повномасштабної війни. Актор порівняв країни з братами і сказав, що не може миритися, коли старший брат без особливих на те причин дубасить молодшого. І, звісно ж, приймає сторону меншого. Навіть готовий взяти зброю і йти захищати Україну від несправедливих нападок родича.

Не всі актори з першого складу Татусевих доньок з’являться у продовженні серіалу

Самій Мельниковій причини подібного ігнору ніхто не пояснив, хоча вона давала згоду на участь у серіалі. Звісно, шкода, що глядачі не побачать всіх улюблених героїв укупі, вважає Дар’я. Смутку в актриси з цього приводу немає, хіба що подібні дії кіно продюсерів викликали почуття досади. Актори працювали пліч-о-пліч 20 сезонів поспіль, відзнявши 400 серій. Звісно, хотілося б продовжити подібний досвід, але не склалося.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.