Зовсім несхожі: чим відрізняється зовнішність реального Шехзаде Мустафи від екранного з “Величного століття”

Культовий турецький серіал став одним із найвідоміших у всьому світі. Втім, чи вдалось творцям стрічки підібрати акторів максимально схожих на історичних постатей, яких вони грали?

Свого часу турецький серіал “Величне століття” буквально побив усі можливі рекорди. Про цю стрічку стовідсотково чула більша частина населення планети та чимало жителів з різних країн дивились серіал про Османську імперію. Головні ролі зіграли безперечно талановиті актори з Туреччини. Втім, чи вдалось творцям “Величного століття” підібрати не лише професіоналів своєї справи, а й таких акторів, які були б схожими на реальних історичних постатей?

І так, і ні. У випадку Шехзаде Мустафи актор, який зіграв його у турецькому серіалі, дещо відрізняється від реальної історичної постаті. Загалом існує декілька портретів сина Сулеймана І, втім на кожному з них єдине, що пов’язує актора Мехмета Гюнсюра з Шехзаде Мустафою – борода та шикарні вуса.

Фотопорівняння зовнішності реального й екранного Шехзаде Мустафи
Фотопорівняння зовнішності реального й екранного Шехзаде Мустафи

Нагадаємо, що Шехзаде Мустафа, якого на екрані в серіалі “Величне століття” зіграв Мехмет Гюнсюр, був сином Сулеймана І або, як його ще називають, Сулеймана Пишного. Він був третім нащадком османського правителя, якого народила Махідевран Сулатн. Шехзаде Мустафа обіймав посаду губернатора найбільших турецьких міст. Спадкоємець престолу прославився як справедливий правитель, що захоплювався витонченим мистецтвом та написанням віршів.

Що відомо про турецького актора Мехмета Гюнсюра

Що стосується актора, який зіграв османську історичну постать у відомому турецькому серіалі, то його успіх в кіноіндустрії неможливо применшити. Знаменитість народився у старовинному місті Стамбул у родині матері-педагогині та батька-фізика. Мехмет Гюнсюр, як і його старша сестра, пов’язав своє життя з творчістю. Зейнеп Гюнсюр стала хореографинею, а чоловік – актором.

Як у реальному житті виглядає актор, який у Величному столітті зігра Шехзаде Мустафу
Як у реальному житті виглядає актор, який у Величному столітті зігра Шехзаде Мустафу

Вперше на екрані знаменитість з’явився у 6 років, знявшись у рекламі, а вже у 7 він вигравав усілякі кастинги й отримував одну за одною пропозиції від різних продюсерів та рекламодавців. Відтоді Мехмет Гюнсюр не полишає акторської кар’єри.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.