Служниця Махідевран з “Величного століття” змінилася до невпізнання: Гюльшах Хатун перекроїла себе повністю

Актриса серіалу "Величне століття", яка зіграла Гюльшах Хатун зараз майже невпізнанна. У свої 40 років зірка зробила пластику, яка її повністю змінила.

Турецький серіал “Величне століття” познайомив світ з багатьма талановитими акторами. Серед них і Ніхан Бююкаач, яку глядачі знають як Гюльшах Хатун. Протягом багатьох років вона була вірною служницею і помічницею Махідевран, але в результаті вимушено перейшла на сторону Хюррем.

Серед фанатів “Величного століття” дуже мало людей, кому сподобалась Гюльшах як героїня. Вона була зарозумілою, підлою, дуже егоїстичною, норовливою. Вона прагнула до влади і як тільки її отримала, одразу показала оточуючим свою нікчемність. Єдине, чого не можна було відняти у Гюльшах – її вірності господині. Вона так любила Махідевран, що заради її благополуччя була готова піти на все. Інше питання, що всі її свавільні вчинки приносили султанші одні проблеми. Кінець цієї рабині добре відомий глядачам – її життя обірвалось під час замаху на Хатідже.

Служниця Махідевран з Величного століття змінилася до невпізнання

Роль Гюльшах Хатун дісталася турецькій актрисі Ніхан Бююкаач. Не зважаючи на те, що зйомки у “Величному столітті” були далеко не першою її роботою, саме образ заздрісної служниці приніс їй світову популярність. Вона настільки добре вжилася у свою роль, що багато фанатів саги своє негативне ставлення до Гюльшах перенесли і на саму Ніхан. Але у реальному житті ця зірка зовсім не схожа на свою героїню.

Турецька актриса народилася 28 вересня 1981 року. Вона росла замкненою дитиною, яка завжди захоплювалася театром, тому з ранніх років дівчинка займалася співами та танцями. Незважаючи на труднощі в сім’ї (мама Ніхан була важко хвора) вона все ж таки вступила до Стамбульського університету на театральне відділення. Практично відразу після отримання диплому їй дали невелику роль у серіалі “П’ятий вимір” і цього вистачило, щоб продюсери помітили її.

Служниця Махідевран з Величного століття змінилася до невпізнання

Через шість років після свого дебюту вона стала переможницею кастингу на роль Гюльшах. У своїх інтерв’ю Ніхан неодноразово говорила, що була щаслива зніматися в цьому проєкті. Для того, щоб вжитися в роль, вона довго блукала коридорами Топкапи, представляючи яким саме було життя тут за правління Сулеймана.

Гюльшах Хатун перекроїла себе повністю

Після зйомок “Величного століття” Ніхан Бююкаач почала помітно змінюватися. В Мережі припускають, що вона захопилася пластикою і косметологією. Найбільш помітні зміни у формі губ та овалі обличчя, хоча актриса не підтверджує чуток про пластичні операції.