Не поступається Мер’єм Узерлі: як виглядає акторка, яка мала зіграти роль Хюррем Султан у “Величному столітті”

Серіал "Величне століття" знайшов фанатів у більш ніж 50 країнах світу. Він зробив знаменитим невідому нікому раніше акторку Мер'єм Узерлі, але роль Хюррем Султан мала грати не вона.

Мер’єм Узерлі вдалося дуже ефектно, органічно і натурально відтворити образ красивої та сильної султанші, яка зуміла на все життя прив’язати до себе повелителя султана Сулеймана. Тому складно уявити когось іншого в ролі Хюррем. Глядачі важко сприйняли той момент, коли в серіалі на заміну Мер’єм прийшла акторка Вахіде Перчин.

Одна з причин заміни артистки полягала в тому, що Мер’єм було б складно грати свою постарілу героїн. Однак фанати забувають, що до Узерлі на кастингу культового серіалу побували тисячі актрис.

Майбутню султаншу шукали навіть на вулицях. До Мер’єм Узерлі автори проєкту вже затвердили на роль іншу актрису. Йдеться про Ойкю Челік. Варто відзначити, що Ойкю відрізняється дуже ефектною зовнішністю і не поступається Мер’єм у красі. Але, від ідеї з Ойкю продюсери відмовилися. Ходять чутки, що не ідеальна фігура завадила їй пройти кастинг у “Величне століття”. На той момент у неї було декілька зайвих кілограмів, однак вона все ж зіграла в історичному суперхіті, з’явившись в серіалі “Одного разу в Османській імперії”.

Як виглядає акторка, яка мала зіграти роль Хюррем Султан замість Мер'єм Узерлі
Як виглядає акторка, яка мала зіграти роль Хюррем Султан замість Мер’єм Узерлі

Нагадаємо, за два тижні до початку зйомок серіалу “Величне століття” Узерлі запросили до Стамбула і запропонували пройти проби, які тривали чотири дні. Тоді акторка практично нічого не знала про історію Османської імперії, а також не була знайома із життям Султана Сулеймана та Роксолани.

Як виглядає акторка, яка мала зіграти роль Хюррем Султан замість Мер'єм Узерлі
Як виглядає акторка, яка мала зіграти роль Хюррем Султан замість Мер’єм Узерлі

Вона вирішила ризикнути і спробувати прийняти цей виклик, хоча іноді їй хотілося втекти з Туреччини та повернутися додому. Халіт Ергенч, виконавець ролі Султана Сулеймана, зізнавався, що його партнерці на пробах було дуже складно, у неї навіть виникло бажання відмовитись від участі у проєкті:

Насправді вона спершу не хотіла грати. Мер’єм не могла вжитися у роль, але в неї така потужна енергетика. Було ясно, що в неї все вийде. Але нам здавалося, що вона не викладається на всі сто відсотків. Тоді я глянув їй у обличчя і сказав, що вона погано зіграла. Вона так розлютилася, що забула про своє рішення піти

, – розповідав Халіт Ергенч.

Популярне

Схожі статті

Ці хрустяшки розлітаються, як насіння. Не встигаю готувати, а вже просять ще: цукрове печиво на кефірі

Печиво - це чудовий і простий десерт для будь-якого віку і будь-якої ситуації. Сьогодні ми підготували рецепт рум'яного цукрового печива, яке підійде як на стіл, так і в дорогу або з собою на роботу.

Все склали у каструлю і забули на 1,5 години: цікавий рецепт смачної і ситної вечері для лінивих

Якщо ви не маєте багато часу на приготування їжі, а сім'ю нагодувати треба, цей рецепт для вас. Картопля тушкована з овочами і м'ясом готується просто, а виходить дуже смачною.

Такий сімейний десерт стає королем вечора. А готується простіше простого: швидкий і смачний шоколадний торт

Десерти завжди були невід'ємною частиною нашого життя. Але часом так ліньки затівати велике готування. Сьогодні ми підготували рецепт простого і швидкого шоколадного торта саме для такої ситуації.