Обімлієте, побачивши правнучку Хюррем у “Величному столітті”: схожість Хюмашах з легендарною хасекі вражає

В реальній історії у Хюррем Султан і Сулеймана було багато нащадків, навіть в серіалі актори були так підібрані, що їх схожість вражає глядачів.

Згідно з історичними даними Хюррем і султан Сулейман мали шестеро дітей. Тільки син Селім пережив батька і став наступним падишахом. У спадкоємця Сулеймана теж було багато дітей, їх султаном став Мурад III. Його нащадки – це правнуки Сулеймана. Від Сафіє Султан у Мурада була дочка, яку багато хто порівнював із прабабусею – Хюррем-султан.

Дівчинці навіть дали схоже ім’я – Хюмашах. Від легендарної хасекі вона успадкувала не тільки зовнішню красу, а й гострий розум. В серіалі творці підкреслили схожість Хюмашах і Хюррем завдяки фасонам і відтінкам суконь.

Хюмашах Султан у Величному столітті виглядає точною копією Хюррем

Хюмашах з’явилася на екрані у “Величному столітті. Імперія Кесем”. За сюжетом молода султанша мала звільнити свою матір Сафіє з ув’язнення. Роль правнучки Хюррем зіграла Вільдан Атасевер. Як і її персонаж, артистка народилась в багатодітній сім’ї – вона п’ята дитина у своїй родині.

Хюмашах Султан у Величному столітті виглядає точною копією Хюррем

Продюсери не помилилися, обравши на роль Хюмашах султан актрису, яка як дві краплі води зовні була схожа Мер’єм Узерлі. Сценаристи спеціально наділили цю героїню такими ж зовнішніми параметрами – руде волосся, світлий відтінок очей, навіть вбрання Хюмашах перегукувались з тими сукнями, які носила її прабабуся Хюррем, особливо там, де мова заходила про колір – зелений, жовтий, червоний і фіолетовий.

Хюмашах Султан у Величному столітті виглядає точною копією Хюррем

Після зйомок в “Імперії Кесем” Вільдан Атасевер перефарбувалася у світліший відтінок, ставши білявкою.Турецькій красуні вже 41 рік, однак в це важко повірити – вона виглядає набагато молодше, дуже вишукана і доглянута жінка.

Хюмашах Султан у Величному столітті виглядає точною копією Хюррем

Краса разом з акторським талантом перетворили Вільдан Атасевер на одну з найбільш задіяних у кіноіндустрії турецьких актрис. Серед безлічі пропозицій від іменитих режисерів зірка обирає найрейтинговіші проекти. З початку кар’єри артистка отримала кілька кінопремій за акторську майстерність.