“Ні обіцянок, ні пробачень”: Остапчук, Павлік і Добринін розповіли про зради у стосунках на власному досвіді

Володимир Остапчук , Віктор Павлік та Нікіта Добринін у шоу "Мекнув-питайте" назвали себе трійкою чоловіків, які більш ніж будь - хто з чоловіків України казав у своєму житті: "Я згоден", маючи на увазі слова при укладанні шлюбу. Тому цей "батальйон Остапчук" ( так назвав їх Володимир) вважають, що мають величезний досвід у партнерських стосунках

Телеведучий та шоумен Володимир Остапчук на своє шоу “Мекнув- питайте” запросив двох чоловіків відомих в Україні не тільки своєю публічністю, а й тим, кожен з них неодноразово у своєму житті одружувався та розлучався. Це популярний співак Віктор Павлік та телеведучий і блогер Нікіта Добринін.

Шоу Мекнув-питайте

Чоловіки, за плечима яких є не абиякий досвід партнерських стосунків, у своєрідній манері напівжартома відповідали на питання Володимира.

Зокрема цікавою темою для усіх стало питання, чи може людина, не важливо, чоловік чи жінка, зрадити коханій людині. А якщо зрадив, то чи було між ними кохання?

Треба сказати, що на відміну від інших питань, почувши це уся трійця навіть якось посерйознішала, бо кожен побував у такій “шкурі”. Втім, думки розділилися: Павлік, як самий старший з присутніх категорично відповів, що ні, що, якщо зрада відбулася, значить кохання просто не було.

Добринін підійшов до питання з точки зору сучасних обставин в країні, коли велика кількість молодих жінок змушена була виїхати за кордон, а чоловіки залишилися на самоті. Тому він більш толерантний у цьому, чим заслужив бурхливе несхвалення своїх опонентів. “Ви тут зараз- священники, а я – демон” парирував їм Нікіта.

Найбільш поміркований підхід проявив Остапчук. Він, як людина, яка свого часу після розлучення зверталася за допомогою психолога (він про це колись відверто говорив в одному з інтерв’ю) навіть по поличкам розклав, які чотири стадії проходить людина, яку зрадили і прийшов до висновку, що якщо зрада відбулася, то зрадженому краще ніколи про цей випадок не знати. Найрідніші люди, за його словами, навіть якщо пробачать зраду і залишаться поруч, все одно не зможуть забути образу, бо це дуже боляче, пояснив він свою думку.

З цим висновком погодилися всі троє.