“З’їхалися – потім вже познайомились”: Вова Остапчук розповів, як почав зустрічатись зі своєю третьою дружиною

Відомий український шоумен і телеведучий нині найімовірніше перебуває у шлюбі з третьою дружиною. Нещодавно Остапчук вперше розповів, як починались їхні таємні стосунки

Український телеведучий першого ешелону вміє зацікавити не лише власною роботою, але й цікавими подробицями особистого життя. Багато років знаменитість перебував у шлюбі з найпершою дружиною, разом вони виховували дітей і будували плани на майбутнє. Втім, сталось не як гадалось – зіркова пара розлучилась, а невдовзі Остапчук одружився вдруге.

Проте, стосунки з другою дружиною в артиста також не склались. Восени минулого року Остапчук і Горняк розлучились, а вже в грудні, як повідомляла травесті-діва Монро, шоумен почав зустрічатись із Катериною Полтавською. 22-річна обраниця ведучого працює медійницею та активно веде особистий блог. Нині про їхні стосунки знають всі, але так було не завжди.

Володимир Остапчук вперше розповів, як починались його стосунки з Катериною Полтавською
Володимир Остапчук вперше розповів, як починались його стосунки з Катериною Полтавською

Довгий час зіркова пара ховалась від сторонніх очей. На своїх сторінках у соціальних мережах ні Остапчук, ні Полтавська не розкривали одне одного. Хоча деякі з киян могли бачити зірок на прогулянці столицею, до квітня цього року їхній роман залишався цілковитою таємницею. Нині закохані розкрили всі карти, а шанувальники навіть почали підозрювати, що вони могли таємно одружитись.

Слід зазначити, що такий сценарій цілком ймовірний, оскільки, як вдалось з’ясувати, стосунки Володимира Остапчука та Катерини Полтавської розвиваються стрімко. Про це нещодавно на особистій сторінці в Інстаграмі розповів сам шоумен. Підписники поцікавились у ведучого, як він познайомився з коханою. Той зазначив, що спершу вони листувались в Інстаграмі, а вже на другій зустрічі з’їхались жити разом.

Володимир Остапчук розкрив історію знайомства зі своєю третьою дружиною Катею Полтавською
Володимир Остапчук розкрив історію знайомства зі своєю третьою дружиною Катею Полтавською

За зірковими стосунками спостерігають тисячі шанувальників. У своїх блогах закохані не припиняють зачаровувати фанів сімейною ідилією.

Схожі статті

Мій “ходовий” салат, який побив усі рекорди за швидкістю приготування: всього 4 продукти у складі. Вірите?

Аби за святковим столом здивувати гостей, не потрібно готувати надзвичайно складні та багатошарові салати. Розповідаємо про чудовий варіант закуски для кожного.

Без духовки та без випічки: дуже смачний торт “Білі ночі”. Люблю його за ніжність і простоту приготування

Шикарний торт можна приготувати навіть без замішування тіста та вмикання духовки. Ніхто ніколи не здогадається, що ви зробили його з печива, витративши не більше 15 хвилин часу.

Позитив потрапив у лікарню та назвав причину, якою виявилася екс-колега Дорофєєва: не один Дантес страждав

Олексій Завгородній показався на лікарняному ліжку під крапельницею. Відомий музикант розповів про своє самопочуття прихильникам в Instagram.