Хюррем могла залишитися без свого султана Сулеймана: все через крижану ванну на зйомках “Величного століття”

Один із найпопулярніших серіалів у всьому світі міг стати для відомого турецького актора останнім у його кар'єрі. Вивляється, виконавець ролі султана Сулеймана ледве не пішов з життя на майданчику

“Величне століття” – популярний турецький серіал, який дивляться у всьому світі. Свого часу телевізійний проєкт побив усі рекорди, адже цю стрічку переклали на неймовірно велику кількість мов. Попри приголомшливий успіх, для деяких акторів знімання виявились не просто важкими, а небезпечними для життя. Так, наприклад, Халіт Ергенч, який зіграв султана Сулеймана, ледве не задихнувся прямо під час роботи.

Відомий турецький актор, якому у “Величному столітті” дісталась головна роль, ризикнув своїм життям заради роботи. Так, в одному з сезонів падишах захворів, а лікарі вирішили покласти його у крижану ванну, аби зменшити температуру тіла та знизити жар. Халіт Ергенч занурився під лід повністю, з головою – без будь-яких хитрощів з монтажем, робив актор все самостійно.

Халіт Ергенч ризикував власним життям заради знімання в серіалі Величне століття

Знімали складну та небезпечну сцену у спеціальному критому басейні великої площі. Втім, для виконавця ролі султана Сулеймана ця роль могла стати останньою в житті. Річ у тім, що, занурюючись під крижану воду, знаменитість і члени знімального майданчика не врахували, що організм зірки міг не витримати такого перепаду температур.

Коли Халіт Ергенч повністю з головою пішов під воду, він пережив справжнісінький температурний шок. Через це знаменитий турецький актор почав задихатись і ледве не захлинувся водою. На щастя, все обійшлось, а на знімальному майданчику були медичні працівники, які швидко допомогли зірці оговтатись від шоку.

Халіт Ергенч міг задихнутись під час знімання культового серіалу Величне століття

Хоча й закінчилась ця доволі моторошна історія добре, Халіт Ергенч точно запам’ятав сцену з крижаною водою на все своє життя.