Зовсім не схожа на екранну султаншу: ось як виглядає донька Хюррем і Сулеймана з “Величного століття”

Серіал "Величне століття" закінчився більше 10 років тому. Багато акторів перестали бути схожими на своїх екранних героїв. Серед таких виявилася і Міхрімах Султан.

Пелін Карахан – одна з найпопулярніших турецьких актрис. Вона знімається в кіно та на телебаченні з 2004 року, але справжню славу їй принесла роль Міхрімах Султан у серіалі “Величне століття”. Ця роль зробила її однією з найголовніших красунь Туреччини.

Після успіху “Величного століття” Пелін Карахан продовжувала зніматися в різних проєктах і паралельно влаштовувала особисте життя. У 2014 році актриса вийшла заміж за бізнесмена Бедрі Гюнтая, в них народилися двоє синів – Алі Демір і Джан Еюп.

За останні роки серіальна Міхрімах дуже змінилося. Вона стала більш жіночною і мудрою, але при цьому не втратила своєї дівочої чарівності. Робота над таким масштабним проєктом, як “Величне століття”, вимагала від Пелін багато сил і енергії. Вона багато працювала над своєю роллю, і це не могло не позначитися на її характері, тому роль султанської доньки зробила її сильнішою.

Зовсім не схожа на екранну султаншу: ось як виглядає донька Хюррем і Сулеймана зараз
Зовсім не схожа на екранну султаншу: ось як виглядає донька Хюррем і Сулеймана зараз

Історики впевнені, що у Міхрімах Султан було світле волосся, але не таке руде, як у її матері Хюррем. Натомість очі у дочки султана Сулеймана були блакитні. Такі, як у її брата шехзаде Селіма. А ось у актриси Пелін Карахан, яка зіграла роль Міхрімах, в кадрі відтінок волосся був каштановим. Та й зовні вона мало була схожа на екранну матір.

Натомість зараз артистка стала медовою білявкою. І, як вважають багато шанувальників, тепер вона точна копія Хюррем. У такому образі актриса дуже схожа на дочку султана Сулеймана та його коханої Хасекі.

На нових фото у соцмережах знаменитість не впізнати. Вона висвітлила волосся і стала схожа на свою кіношну матір Хюррем навіть більше, ніж у серіалі. Шанувальники Пелін відмічають, що з роками вона стає лише гарнішою.

Зовсім не схожа на екранну султаншу: ось як виглядає донька Хюррем і Сулеймана зараз
Зовсім не схожа на екранну султаншу: ось як виглядає донька Хюррем і Сулеймана зараз

Нині зірка рідше знімається у кіно. Вона присвятила себе сім’ї – чоловіку та двом синам. Окрім того, улюблениця публіки активно розвиває свій блог в Інстаграм.

Популярне

Схожі статті

Цю смакоту обожнюють всі, тому готую багато: шаровий салат-тортик із куркою. Смачний та неймовірно ніжний

Рецепт ніжного салату-торта з копченою куркою, картоплею та сиром дуже просто приготувати на своїй кухні. Ця смакота вам обов'язково сподобається!

Сирне тісто з картопляною начинкою: традиційні пиріжки більше не роблю — родина запевняє, що так смачніше

Як приготувати випічку, щоб не витрачати багато часу на тісто? Сьогодні ми запрошуємо вас відкрити для себе новий варіант улюбленої класичної страви — пиріжки з сирного тіста із картоплею.

Щаслива Наталя Могилевська замилувала відео з маленькою донькою: солодощі, перший велосипед і рожеві ведмеді

Наталія Могилевська розчулила кадрами зі своєю донькою Софією, якій виповнилось 4 роки, а також показала, як влаштувала день народження для маленької іменинниці.