Дітки не просто підросли, а й постаріли: як змінилися актори, що зіграли дітей Хюррем у “Величному столітті”

Відтоді як вийшов серіал "Величне століття" й до сьогодні не згасає цікавість глядачів до персонажів та виконавців головних ролей, а також тих, що зіграли дітей Хюррем-султан та Султана Сулеймана.

Пройшли роки відколи глядачі побачили юних артистів — серіальних дітей правителя Османської імперії та української Роксолани. Зрозуміло, що час змінив зовнішність молодих турецьких акторів. Цікаво, як зараз виглядають виконавці ролей синів та доньки головних героїв.

Гюрбей Ілері в ролі шехзаде Мехмеда

Актор Гюрбей Ілері зіграв у серіалі первістка Хюррем-Султан та Султана Сулеймана, статного молодого красеня, другого у черзі на престол після Мустафи — сина Махідевран, шехзаде Мехмеда. Наскільки зовнішність артиста відповідала реальному шехзаде Мехмеду не відомо, оскільки історія не залишила його портретів, але глядачам прийшовся до вподоби актор, що створив цей образ на екрані. Зараз актор втратив юнацьку привабливість, але змужнів та змінив імідж для нових ролей.

Гюбрей
Гюрбей Ілері

Пелін Карахан в ролі Міхрімах

Ім’я Пелін Карахан не сходить з вуст глядачів і посьогодні. Вважають, що вона більш за всіх схожа на свою героїню Міхрімах. Актриса подорослішала, але не втратила своєї краси та привабливості.

Пелін
Пелін Карахан

Енгін Озтюрк в ролі шехзаде Селіма

Роль третьої дитини — другого сина Хюррем та Сулеймана, який з часом став одинадцятим турецьким Султаном на прізвисько Селім П’яниця, блискуче зіграв актор Енгін Озтюрк. Ця роль дала старт його популярності. Зараз актору 37 років.

Енгін
Енгін Озтюрк

Арас Булут Ийнемли в ролі шехзаде Баязида

Третій син подружжя Сулеймана та Хюррем шехзаде Баязид мав сумну долю. Він був страченим та проклятим рідним батьком. Роль Баязида далась актору Арас Булут Ийнемли не легко, але також, як  і його колегам, принесла дивіденди у вигляді популярності та подальшого кар’єрного росту. Зараз актору 33 роки.

Арас
Арас Булут Ийнемли

Толга Сарыташ в ролі шехзаде Джихангира

Останньою дитиною Хюррем був нещасний із вродженою вадою шехзаде Джихангир, якого зіграв Толга Сарыташ. Завдякі талановитій грі актора, глядачі співчували його прототипу та  серіальним батькам всім серцем. Зараз актору 31 рік. Він багато знімається та має численних шанувальників.

Толга
Толга Сарыташ

Популярне

Схожі статті

Спекла пиріг з ревенем і яблучним повидлом: пісочне тісто + цікава начинка. Рецепт із бабусиного записника

Приготуймо неймовірно смачний пиріг із ревенем та яблучним повидлом, який стане фаворитом у вашому арсеналі рецептів. Обов'язково спробуйте!

Народжені 2024 року: Олександр Усик, Лілія Ребрик, Віталій Козловський стали батьками – як виглядають діти

Серед знаменитостей у 2024 році розпочався справжній бебі-бум. Так, батьками нещодавно стали Олександр Усик, Лілія Ребрик, Віталій Козловський. Як виглядають нащадки?

Іван Попович звернув увагу на дивну поведінку Миколи Гнатюка давно: виконавець “Барабана” подався у монахи

Микола Гнатюк час від часу говорив у інтерв'ю, що після 60 років збирається стати ближчим до Бога. Так і трапилося. Перші дзвіночки були помітні ще задовго до цієї дати.