Працює на круїзному лайнері без Винника: де зараз і як виглядає переможниця “Х-Фактора 10” Еліна Іващенко

Учасниця та переможниця десятого сезону популярного вокального шоу "Х-Фактор" Еліна Іващенко розповіла про те, як склалось її життя після знімання у проєкті

Еліна Іващенко, учасниця та переможниця 10-го сезону популярного вокального шоу “Х-Фактор”, під час знімань проєкту стала особливо близькою із зірковим тренером Олегом Винником. Дует виступив разом у фіналі шоу та просто підкорив серця шанувальників. Втім, після завершення змагання Еліна Іващенко та її наставник не продовжували спільної творчої діяльності. Знаменитий український артист переїхав жити до Німеччини, а ось його колишня підопічна почала працювати на круїзному лайнері. Розповідаємо, як склалось життя дівчини після участі у шоу.

Де зараз Еліна Іващенко з Х-Фактору 10

Популярна українська виконавиця не покинула творчої сфери навіть після завершення вокального змагання. Варто зазначити, що Еліна Іващенко стала переможницею одразу двох шоу – “Голос. Діти” у команді Тіни Кароль та “Х-Фактор 10” у команді Ігоря Кондратюка. Ба більше, після такого успіху на телеекранах, співачка спробувала свої сили у Нацвідборі на Євробачення-2020, де зайняла п’яте місце.

Еліна Іващенко з Х-Фактору 10 розповіла про своє життя після вокального змагання

Незадовго до початку повномасштабної війни Еліна Іващенко планувала випустити свій перший україномовний альбом, але всі плани змінило вторгнення рф. Молода зірка прийняла рішення виїхати з країни за кордон, аби убезпечити себе. Знаменитість пізніше зізналась, що, хоча їй і було важко покинути Україну, вона не могла зробити по-іншому. Разом з тим, усі рідні Еліни залишились вдома, тому їй було ще важче прийняти подібне рішення.

Нині переможниця “Х-Фактор 10” живе та працює за кордоном. За межами рідної країни Іващенко знайшла роботу у морі – українська зірка працює співачкою на круїзному лайнері. Крім того, знайшла себе знаменитість і в дещо іншій сфері. Еліна Іващенко також працює у театрі на іншому круїзному лайнері. Там українська артистка бере участь у розважальній програмі.

Еліна Іващенко тепер працює на круїзному лайнері

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Еліна Іващенко постійно ділиться цікавими подробицями зі свого життя, а ось головним плюсом роботи на лайнері називає цілодобові подорожі. До слова, у море знаменитість виходить не сама, а зі своїм бойфрендом-греком Георгієм. Разом зіркова пара вже близько року.