Не поступається Хюррем Султан: як зараз виглядає 39-річна принцеса Ізабелла з “Величного століття”

У створенні одного з найпопулярніших серіалів про Османську імепрію брало участь чимало турецьких зірок. Як сьогодні виглядає актриса, яка у кадрі зіграла принцесу Ізабеллу?

Один із найпопулярніших у світі серіалів “Величне століття” розповідає про події минулого, які мали місце в Османській імперії. Телеглядачі багато серій поспіль спостерігали за інтригами й змовами, зародженням кохання та ненависті, за суперництвом і дружбою у відомому телешоу. Султан Сулейман, османський правитель, за своє життя захоплювався чималою кількістю жінок. Втім, була у нього головна фаворитка, яка намагалась усіма силами відгородити свого коханого від конкуренток.

Так сталось і у випадку з принцесою Ізабеллою, яка опинилась у хоромах Султана Сулеймана, потрапивши до полону. Спершу красуня вважала свого майбутнього коханого кровожерливим і жорстоким, але врешті усвідомила, що закохується в нього. Так, зрештою Ізабелла залишилась біля Сулеймана на правах його наложниці.

Як виглядала принцеса Ізабелла у телесеріалі про Османську імперію Величне століття

Про появу нової фаворитки у Султана Сулеймана Роксолана дізналась доволі швидко, але миритись із цим, як і завжди, намірів не мала. Руда й ревнива обраниця османського володаря вирішила спершу пригрозити принцесі на словах. Втім, коли та не послухала фаворитку свого коханого чоловіка, Хюррем Султан розібралась із нею іншим способом – наказала слугам позбутись від принцеси Ізабелли.

На екранах роль принцеси Ізабелли, з якою жорстоко розправилась Хюррем Султан, зіграла відома турецька актриса Меліке Іпек Ялова. Знаменитість свого часу прославилась не лише у кінематографі, але й у суспільній діяльності. Батько зірки турецького кіно був державним міністром, а сама Меліке Іпек Ялова після завершення школи вивчала міжнародну політику.

Як сьогодні виглядає Меліке Іпек Ялова, яка зіграла у Величному столітті принцесу Ізабеллу

Хай там як, але врешті життя знаменитості обернулось так, що вона знайшла себе у творчій професії. Тепер Меліке Іпек Ялова є успішною актрисою. У свої 39 років знаменитість має приголомшливий вигляд та постійно надихає шанувальників власним шармом, харизмою та красою.