Широкий шпагат і стрічка: стало відомо, що переможниця “Холостяка-10” підкорила Макса

22 травня багато телеглядачок вдихнули з полегшенням — нарешті стало відомим ім'я переможниці 10 сезону шоу "Холостяк". Головний герой Макс Михайлюк віддав свою перевагу Даші. Чим же так підкорила юна дівчина суворого пілота?

22 травня уся Україна дізналася ім’я дівчини, яка підкорила серця десятого “Холостяка” Макса Михайлюка.

Головний герой романтичного телешоу віддав свою перевагу 23-річній Даші Ульяновій з Кривого Рогу. Дівчина запам’яталася Максу ще з першої вечірки, адже тоді вона по-справжньому змогла виділитися серед інших учасниць.

Даша Ульянова
Даша Ульянова

Все своє життя Даша займалася гімнастикою. Шкільне хобі переросло в улюблену професію і справу життя, зараз дівчина тренує діток і мріє відкрити свою студію.

Під час вечора знайомств, майбутня переможниця найромантичнішого шоу вирішила відразу піти з козирів. Вона виконала для Макса найскладніші гімнастичні елементи, показала свої найвитонченіші шпагати. Навіть станцювала зі спеціальною стрічкою для художньої гімнастики.

Даша во время первой вечеринки
Даша під час першої вечірки

Від такого виступу були в шоці навіть конкурентки Даші, вони щиро сказали, що самі закохалися у витончені рухи гімнастки. Сам же Макс теж не зміг не звернути уваги на талант дівчини.

Напевно, вже в той момент у нього серце вперше подало сигнал в сторону майбутньої обраниці.

Спорт допомагає дівчині підтримувати себе в хорошій формі. Вона відверто поділилася, що вдавалася до пластики, але гарна фігура — це заслуга тяжкої праці над собою.

Даша Ульянова
Даша Ульянова

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.