Холостяк-13 і Холостячка-3: Григорій Решетнік розсекретив, чи будуть знімати нові сезони романтичних шоу

За останні півтора року українці дуже скучили за улюбленими шоу, які раніше демонструвалися по телебаченню. Особливо їх цікавить доля "Холостяка-13" і "Холостячки-3".

Телеведучий Григорій Решетнік запевняє, що підготовка до знімання свіжих випусків шоу “Холостяк-13” і “Холостячка-3” йде повним ходом. Хто ж має усі шанси потрапити у число головних героїв?

“Холостяк-13”

На думку Решетніка, глядачі втомилися від багатих і непередбачуваних принців. Тому героя для шоу обиратимуть за зовсім іншими ознаками. Перші три сезони любителів програми зачаровували саме принци.

Григорій Решетнік розповів про знімання шоу Холостяк-13 і Холостячка-3

Натомість фішкою четвертого “Холостяка” став не бізнес, а гарна українська вимова, адже Костянтин Євтушенко був львів’янином. Далі був спортсмен Сергій Мельник. Футболіста мало хто знав із широкого загалу, тому знову лунали обурення.

Тоді вирішили дати можливість глядачам обирати героя. Найбільше голосів набрав Нікіта Добринін. Тепер, звісно, “Холостяком” має стати справжній герой – військовий. Інша кандидатура просто не пройде.

“Холостячка-3”

Не відмовляється СТБ, за словами Григорія Решетніка, й від знімання шоу, в якому є головна героїня, а не герой. Звісно, непогано було б і тут підібрати дівчину з тероборони чи ЗСУ. Але є чимало претенденток і з-поміж знаменитостей.

Григорій Решетнік розповів про знімання шоу Холостяк-13 і Холостячка-3

Звісно, найцікавіше з екрана виглядала б Леся Нікітюк. Її природне почуття гумору привнесло б у шоу нотку веселощів, так необхідної нині нам усім. Та якби холостячкою стала, скажімо, Тіна Кароль, Слава Камінська, Мішель Андраде чи Наталя Могилевська, програма теж би заграла новими фарбами й викликала б у глядачів непідробну увагу.

Популярне

Схожі статті

Сусіди аж пропонують мені свою допомогу на клумбі за шматочок такого бутерброда: намазка під “100 грам”

Щоб застілля пройшло не тільки весело, а й смачно, варто попіклуватися про страви на столі. Пропоную обрати намазку з малосольного оселедця. Без сумнівів, ця закуска перша зникне зі столу.

Рецепт випросила в ресторані. Сім’я і знайомі в захваті, а як же просто: медальйони зі свинини в мультиварці

Смачна вечеря для родини не обов'язково повинна вимагати безліч продуктів і витрат сил. Сьогодні ми підготували рецепт соковитих медальйонів зі свинини в мультиварці. Можна подавати навіть на свято.

Беру яйця та ще 2 інгредієнти: швидкий салат “Альбінос” всього за 8 хвилин – мої просять його тричі на день

Тепла пора року вже давно настала, і на вулицях починається справжня спека. Що може бути краще за таких умов, ніж салат, який висвітлює? Сьогодні ми підготували саме такий простий і швидкий рецепт.