27-річний високий статний молодик із Рівного погодився стати “Холостяком 13”: “Я природжений холостяк”

Сучасні реалії одних відправляють у небуття, а інших роблять справжніми героями. Ось і на шоу "Холостяк" тепер має бути не якийсь зарозумілий мажор, а мужній захисник. Така кандидатура є.

Якщо СТБ планує знімати шоу “Холостяк 13”, то було б природно запросити на головну роль героя-захисника. Женя Янович навіть запропонував кандидатуру. Рівнянин Олександр Будько з позивним Терен пройшов горнила війни.

Олександр Будько згоден бути 13-м Холостяком

27-річний молодик втратив на фронті обидві ноги. Коли він був у гостях на шоу в Яновича, ведучий поцікавився, чи готовий Сашко взяти участь у дівоцьких розбірках, на що молодик із посмішкою відповів:

“Я природжений холостяк”.

Тож працівникам СТБ не потрібно нікого шукати – є готова кандидатура на Холостяка. Протезований Терен почав фантазувати:

“Прикиньте, чувак без ніг – “Холостяк”, і 10-15 жінок за нього б’ються, за чувака без ніг, за ветерана. Це ж прям круто!”

За словами Олександра, подібний образ позитивно вплинув би на сприйняття суспільством ветеранів. А Терен, у свою чергу, продемонструє шалену жагу до життя й неприкритий оптимізм, що теж корисно для українців, які останнім часом почали потроху втрачати віру в позитив.

Олександр Будько згоден бути 13-м Холостяком

Як бачимо, рівнянин є глибокою людиною, і має намір не лише розважитися на шоу в оточенні гарних дівчат, але й привнести соціальну складову в кожен епізод знімань. Поки що керівництво проєкту “Холостяк” відмовчується. Мабуть, обдумують подібну пропозицію та її вплив на рейтинги шоу.

Олександр Будько до 24 лютого 2022 року працював у столиці баристою. Та змушений був записатися добровольцем. Воював у батальйоні “Карпатська Січ”. Обидві ноги залишив на Харківщині.

Тепер без діла не сидить. Влаштував шоу “Відвал ніг”, написав книгу “Історія впертого чоловіка”, брав участь в Іграх нескорених та багатьох інших суспільно значущих проєктах.