Дітки не просто підросли, а вже й постаріли: як змінилися актори, що зіграли дітей у “Величному столітті”

Відомий турецький серіал "Величне століття" зробив зірками кінематографу багатьох юних акторів, які давно виросли і їх вже не впізнати. Подивіться, як вони змінилися.

У “Величному столітті” було показано майже 50 років історії Османської імперії, тому деяких персонажів грали різні актори, особливо це стосується героїв-дітей. Бути дитиною з акторськими задатками дуже складно, адже навіть зіркова роль не гарантує подальшого успіху на творчій ниві. Проте, для багатьох із них цей серіал став путівкою у світ кіно. Ці юні зірки з тих пір дуже сильно змінилися ззовні.

Юна Хатідже Султан

Як змінилися актори, що зіграли дітей у Величному столітті: юна Хатідже Султан
Як змінилися актори, що зіграли дітей у Величному столітті: юна Хатідже Султан

Едже Юксель мала невелику другорядну роль в епізодах-спогадах юної Хатідже Султан.

Незважаючи на малопомітну роль, продюсери змогли розглянути талант у юному обдаруванні. Дівчина й надалі планує розвивати свою майстерність та вдосконалюватись у кінематографі.

Після закінчення школи Едже вступила до театрального вишу та продовжила грати в серіалах. Також актриса встигла пройти стажування у Нідерландах, після чого захотіла спробувати свої сили у європейському кіно.

Шехзаде Мехмед

Як змінилися актори, що зіграли дітей у Величному столітті: Шехзаде Мехмед
Як змінилися актори, що зіграли дітей у Величному столітті: Шехзаде Мехмед

Для цього хлопчика турецька сага стала справжнім дебютом. Багато шанувальників серіалу навіть сумували, що не змогли насолодитися сповна його талантом. Арда Анарат зіграв підлітка шехзаду Мехмеда.

Після зйомок у “Величному столітті” він не покинув акторську кар’єру, здобув популярність у всьому світі і отримав не одну нову роль. Зараз його просто не впізнати. Це вже давно не хлопчик, а справжній чоловік.

Міхрімах Султан в дитинстві

Міхрімах Султан в дитинстві
Як змінилися актори, що зіграли дітей у Величному столітті: Міхрімах Султан в дитинстві

Актрисі Меліс Мутлуч дісталася справжня роль мрії – вона зіграла інтригантку Міхрімах Султан, яка ще в дитинстві почала показувати свій непростий характер. Звичайно, настільки яскравий персонаж миттєво привертав увагу глядачів.

На момент зйомок у серіалі Мутлуч вже була досить досвідченою артисткою, здатною без проблем зіграти будь-яку драматичну партію. Саме тому на екрані вона виглядала переконливо.

Зараз Меліс вже 21 рік і її вигляд просто вражає шанувальників “Величного століття”.

Популярне

Схожі статті

“Можна копита відкинути”: 35-річна Ксенія Мішина назвала причину, чому останнім часом так багато працює

Українська актриса Ксенія Мішина зізналась, що останнім часом дуже багато працює. Як виявилось, робить вона це не для себе та навіть не для власного сина Платона.

Наталія Могилевська – мати двох, дружина і справжня господиня: рецепт шарлотки від української співачки

Відома українська співачка Наталія Могилевська розповіла, як готує яблучну шарлотку для своїх рідних. Зірка зізналась, що має фірмовий рецепт, який подобається всім.

“Я не жила в цій квартирі 4 роки”: Оля Полякова показала ремонт у київській оселі, де впала стеля. ФОТО

Ремонт у київській квартирі Олі Полякової тривав довгих 4 роки. Та, певно, повернення доньки Аліси з Англії та необхідність школярці жити в столиці значно прискорили темпи робіт.