Як змінилися герої серіалу “Величне століття”: деяких просто не впізнати

Серіал "Величне століття" можна назвати одним з найуспішніших проектів турецького кінематографа останніх років.

Серіал транслювали в 50-ти країнах, де він став справжнім хітом і завоював серця мільйонів телеглядачів. Героями цієї телевізійної історії захоплені глядачі сорока п’яти країн світу! З моменту виходу серіалу “Величне століття” пройшло майже 10 років. Як зараз виглядають актори, і що відбувається в їхньому житті?

Султан Сулейман (Халіт Ергенч)

Халіт Ергенч
Халіт Ергенч

Халіт Ергенч був відомим турецьким актором ще задовго до початку зйомок “Величне століття”. Однак саме цей історичний серіал зробив актора знаменитим на весь світ. Халіт був одружений двічі. Зараз актор виховує маленького сина і щасливий у шлюбі з другою дружиною Бергюзар Корель, яка, до слова, теж зіграла   в “Величному столітті”.

Хюррем (Мер’єм Узерлі)

Мер'єм Узерлі
Мер’єм Узерлі

Рудоволоса бестія, наповал вбила глядача своєю енергетикою та харизмою. Серіал приніс актрисі цілу армію шанувальників, але після закінчення проекту Мер’єм більше не знімалася в яких то «знакових» або популярних фільмах. Актриса кардинально змінила свій образ і стала блондинкою. Варто відзначити, що Мер’єм прекрасна в різних амплуа.

Махідевран  (Нур Феттахоглу)

Нур Феттахоглу
Нур Феттахоглу

Головну суперницю Хюррем зіграла популярна актриса Нур Феттахоглу. Зараз актриса перебуває в шлюбі за турецьким бізнесменом і виховує маленьку дочку.

Валіде (Небахат Чехре)

Небахат Чехре
Небахат Чехре

Небахат в «Величному столітті» зіграла роль могутньої матері головного героя султана Сулеймана. Актриса знялася в більш ніж 60 фільмах і серіалах і свого часу завоювала титул «Міс Туреччина». До слова, в реальному житті Чехре так і не стала матір’ю.

Міхрімах (Пелін Карахан)

Пелін Карахан

Після виходу серіалу Пелін Карахан більше не знімалася в кіно, а вирішила стати блогером в Інстаграм. Мікроблог Пелін налічує близько чотирьох мільйонів підписників. Крім того актриса вже встигла двічі вийти заміж.

Схожі статті

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!