Леся Нікітюк засунула лампочку в рот: заради Сергія Притули готова на все

Відома українська теледіва Леся Нікітюк засунула справжню лампочку в рот. Свій незвичайний талант зірка продемонструвала в ефірі розважального шоу «Хто зверху?».

На «Новому каналі» вже стартував ювілейний десятий сезон української адаптації проекту «Battle of the Sexes», де чоловіки і жінки з’ясовують, хто ж з них все-таки зверху.

Учасниками програми стають відомі телеглядачам зірки, а капітанство лягає на плечі ведучих. Судячи з усього, капітан жіночої команди готова буквально на все, лише б обіграти Сергія Притулу.

Леся Нікітюк та Сергій Притула

Шоу неодноразово відкривало приховані таланти вітчизняних знаменитостей. Надія Матвєєва, наприклад, ідеально читає по губах, Володимир Остапчук не губиться в найдивніших ситуаціях і правильно відповідає на різноманітні питання навіть в незручному положенні, а Леся Нікітюк легко засовує до рота лампочку, після чого так само легко виймає її звідти.

Якраз таки останній факт під час конкурсу «Правда чи неправда» у першому випуску нового сезону вгадував Костянтин Трембовецький. Публіка його знає по участі в гумористичному «Improv Live Show» від Кварталу-95.

Костя Трембовецький

Зірка «Орла і решки» запитала у нього і у залу:

«Я можу засунути лампочку в рот і спокійно вийняти її назад. Сподіваюся, доводити не треба? Усі мені вірять?».

Костя повірив і мав рацію, а демонструвати своє неординарне вміння в ефірі Лесі все ж довелося. Звичайно, на цьому наполіг Притула.

Леся хвалиться своїм талантом

Нікітюк винесли лампочку, правда вона була трохи менше стандартної, проте Трембовецького ведуча не обдурила, причому з цим погодився навіть Сергій.

Капітани жіночих команд «Хто зверху?»

Варто сказати, що Леся Іванівна прийшла на проект на місце Катерини Варнави, якій довелося відмовитися від подальших зйомок в «Хто зверху?» через заборону на в’їзд в Україну. Першою партнеркою Притули по шоу була ревізор Ольга Фреймут.