Катерина Кухар розкритикувала виступ Олега Винника за межами паркету «Танців з зірками»

Відома в Україні прима-балерина Катерина Кухар розкритикувала виступ Олега Винника та Олени Шоптенко. Вся справа в їх відсутності на паркеті «Танців з зірками» в четвертому випуску.

Вчора вовчиці нарешті змогли побувати на живому концерті вітчизняного натурального блондина через кілька місяців карантинного затишшя. Прихильниць збентежило, що дата довгоочікуваного шоу в Житомирі збіглася з ефіром «Танців».

Звичайно, співак не міг відмовитися від концерту в рамках свого туру, тому викрутився і подарував можливість публіці наживо подивитися на їх з Оленою пристрасний пасадобль під пісню «Вовчиця».

Выступление Олега Вининка и Алены Шоптенко в четвертом эфире «Танцев со звездами»
Виступ Олега Винника і Олени Шоптенко в четвертому ефірі «Танців з зірками»

Глядачі в залі не змогли стримати емоцій і після закінчення номера скандували «браво», а ось сувора суддя проекту залишилася не в захваті від навичок планування Олега:

«Я насправді не фанатка виступів поза межами нашого паркету, тільки з причини хвороби. У мене, наприклад, теж з другого жовтня розпочинається тур Україною — Кропивницький, Суми, Чернівці, але я планую свій гастрольний графік згідно графіками «Танців з зірками», що і вам бажаю», — висловилася Катерина Кухар.

Екатерина Кухар
Катерина Кухар

Ведучий шоу Юрій Горбунов спробував встати на захист Винника і припустив, що цей самий концерт був запланований ще заздалегідь і, швидше за все, саме так і було.

Незважаючи на критику, прима-балерина поставила досить високу оцінку парі Олега і Олени — 9 балів.

Оценки танца Олега и Алены
Оцінки танцю Олега і Олени

Варто сказати, що в інтерв’ю Кухар для Cosmopolitan вона зізналася, що не боїться хвилі ненависті до себе через суворі і іноді навіть колючі коментарі на адресу Винника від його величезної аудиторії прихильниць:

«Напевно армія “вовчць” Винника буде з жадібністю вдивлятися в кожен рух Олега. Впевнена, що без батога і пряника не обійтися, але, як говорила Анна Ахматова: “Так багато каменів кинуто в мене, що жоден з них вже не страшний”».

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.