Померлі актори серіалу «Ранетки»: улюблені герої, які пішли занадто рано, а також причини їх смерті

У 2008 році відбулася прем'єра багатосерійної кінострічки про життя учасниць популярної на той час групи «Ранетки». Ця історія розтягнулася на цілих 340 серій тривалістю в 6 років і багато героїв встигли стати для глядачів рідними, проте більше на екранах вони не з'являться. Пропонуємо згадати померлих акторів серіалу «Ранетки».

Незважаючи на те що герої нашої сьогоднішньої статті грали невеликі ролі, їх персонажі нікого не залишили байдужим.

Ольга Прохватило

Шкільний завгосп Олена Петрівна в її виконанні вийшла дуже яскравою, принциповою і цікавою жінкою. Актриса також з’явилася в «Моїй прекрасній няні», «Солдатах» і не тільки.

Ольга Прохватыло
Ольга Прохватило

44-річна Ольга померла 6 червня 2013 року в результаті відриву тромбу. Біди не віщувало нічого, хоча в останні місяці життя Прохватило скаржилася на болі в спині.

Сергій Бездушний

Він втілив образ тата Олени Кульоміної — бас-гітаристки групи. Серед інших відомих робіт Сергія варто відзначити «Солдатів», «Глухаря», «Жукова» і багато інших проектів.

Сергей Бездушный
Сергій Бездушний

В останній раз Бездушний знявся в кіно у 2011-му, у 2013-му він переніс операцію на головному мозку після розриву внутрішньочерепної гематоми, отриманої в результаті травми. Потім артисту діагностували злоякісну пухлину, яка і стала причиною його смерті 12 липня 2017-го на 54-му році життя.

Василь Ликшин

Зірка фільму «Сволота» і серіалу «Громови» в «Ранетках» зіграв роль учня Льоші Смирнова. Його кар’єра була на самому старті і тільки набирала обертів, до того ж у нього було багато знімальних пропозицій, однак доля розпорядилася інакше.

Василий Лыкшин
Василь Ликшин

У віці 22 років 18 жовтня 2009-го Василь покинув цей світ від серцево-судинної недостатності — він ліг спати і не прокинувся. Здавалося б, хіба може бути таке з молодими здоровими людьми? На жаль, від подібного не застрахований ніхто.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.