Після першої вечірки “Холостячки” проект покинули відразу 4 кавалера – за що з ними так?

23 жовтня на каналу СТБ стартувало перше в Україні реаліті-шоу "Холостячка ". На цей раз пару шукає не успішний чоловік, а красуня.

16 чоловіків, відібраних з тисяч бажаючих, ведуть боротьбу за серце, а можливо і руку, незрівнянної Ксенії Мішиной – актриси і моделі.

Красуня – відома актриса, зіграла головні ролі в декількох популярних серіалах, один з найуспішніших – “Кріпосна”.

Ксенія Мішина в серіалі “Кріпосна”

У 2019 разом з танцюристом Євгеном Котом вона стала переможницею телешоу “Танці з зірками”.

Ксенія Мішина і Женя Кот

Ксенія сама виховує 9-річного сина Платона, якого народила в 22 роки, ще в студентські часи. Дитина свого батька не знає, так як той виявився одруженим чоловіком. Ксенія порахувала неможливим руйнувати чужу сім’ю і розірвала всі відносини з тим чоловіком. Ксенія заміжньою не була і сподівається на проекті знайти свою любов.

Ксенія Мішина з сином

Такою гарною, титулованої, самодостатньою і успішної леді організатори постарались підібрати гідних претендентів.

На першій вечірці холостячка познайомилася з 16 учасниками і зустріч з деяким стала для неї сюрпризом. Серед претендентів були чоловіки, знайомі з дівчиною раніше.

Ксенія Мішина

У перший вечір троянду не отримали відразу 4 учасники.

29-річний Андрій Кушка збентежив холостячку своєю професією і щирим визнанням, що у нього вже було більше 300 дівчат і у нього є спір з другом, у кого буде більше партнерок. А працює від тренером зі зваблення (пікапу), а також організатором пікантних турів в різні країни. Ксенія не захотіла з таким ловеласом мати справу.

Андрій Кушка

Дмитро Адамов працює викладачем англійської мови в Таїланді. Розу не отримав він тільки тому, що Ксенія не має наміру виїжджати з України, тому вирішила не давати надію людині, який збирається жити за кордоном.

Дмитро Адамов

Павло Ковчег, комерційний директор однієї з популярних радіостанцій, теж не вразив Ксенію, а навіть змусив задуматися над сенсом його слів. Дівчина зрозуміла, що для чоловіка важлива тільки краса, зовнішня оболонка жінки, але зовсім не цікавить внутрішній світ.

Павло Ковчег

Дмитро Задворскій, 40-річний бізнесмен, виявився одним з тих, хто раніше упадав за Мішиною. Але чомусь зробив вигляд, що вперше її бачить. У Ксенії пам’ять виявилася кращою, але за таку хитрість в перший же вечір вона вирішила не давати чоловікові троянду і попрощалася з ним назавжди.

Дмитро Задворскій