Мейхер пішла по стопах Фреймут і жорстко поставила Кухар на місце: новий скандал на «Танцях з зірками»

Екс-солістка групи «ВІА Гра», а зараз учасниця «Танців з зірками» Надія Майхер поставила Катерину Кухар на місце. Здається, співачка пішла по стопах Ольги Фреймут.

Ні для кого не секрет, що прима-балерина є однією з найсуворіших суддів проекту. Через це з нею навіть перестали вітатися деякі учасники.

Не виключено, що так буде і після поточного сезону, адже прямо на очах у мільйонів телеглядачів Кухар встигла поскандалити з головним ревізором країни Ольги Фреймут, на зміну якій прийшла героїня нашої сьогоднішньої статті.

Надія Мейхер

Минулої неділі екс-віагрянка танцювала разом з партнером Кирилом Васюком та Даніелем Салемом запальний пасадобль. Під час суддівських оцінок Катерина встигла і похвалити їх номер, і присоромити Надію особисто:

«Ви полонили моє серце своїм пристрасним танцем, незважаючи на те, що сьогодні ротової міміки мені знову було трішечки забагато».

Катерина Кухар коментує пасадобль Мейхер

Мейхер мовчати не стала і висловилася, як тільки ведучий Юрій Горбунов дав їй таку можливість:

«Дорогенька моя, у тебе така ротова міміка кожен ефір, що до тебе ще рости і рости».

Надія Мейхер вирішила не відмовчуватися

Варто відзначити, що в коментарях до пасадоблю цього тріо глядачі встали на захист співачки, порахувавши, що прима-балерина могла б бути пом’якше в своїй критиці.

Проте багато хто помітив, що і Надія на цей раз не змогла впоратися з емоціями, занадто жорстко відповівши Кухар, чого не варто було робити.

В кінці випуску в номінацію потрапила якраз таки пара Мейхер і Васюка, яка боролася за право залишитися в проекті разом з Сергієм Танчинцем і Яною Цибульською. Від вильоту їх врятувала Дар’я Петрожицька, яка добровільно покинула проект.