Хто покинув «Холостячку» у другому випуску від 30 жовтня і не отримав заповітну троянду від Ксенії Мішиної

Нарешті стартувала довгоочікувана прем'єра аналога шоу «Холостяк», де головною героїнею стала дівчина. Після другого випуску стало відомо, кому Ксенія Мішина не подарована троянду і хто покинув «Холостячку» 30 жовтня.

У новому романтичному реаліті учасники борються за серце актриси театру і кіно, відомої за серіалом «Кріпосна». Після першого ефіру в проекті залишилися 12 потенційних наречених, але вже зараз їх кількість зменшилася на одного.

З приїздом в дім серед чоловіків встиг виникнути серйозний конфлікт — очевидно, присутня атмосфера неабиякої конкуренції. Артем Шепель не стримався і вдарив Сергія Кирієнка так, що той вдарився головою об стіну. Ведучий Григорій Решетник був змушений пояснювати хлопцям, що це шоу не для демонстрації чоловічої сили.

Артем Шепель (зліва) та Сергій Кирієнко (справа)

Пізніше головний учасник скандалу вибачився перед Сергієм і зізнався, що шкодує про зроблене, після чого вони поїхали до лікаря, щоб перевірити, чи все в порядку.

Зустріч Ксенії з Андрієм Рибаком пройшла в стилі фільму «50 відтінків сірого» — парочка політала на вертольоті над Києвом. Виявилося, що актриса боїться літати, але кавалер взяв її за руку, щоб заспокоїти і це спрацювало.

Романтична вечеря Ксенії з Андрієм після польоту на вертольоті

З Євгеном Ковтуненко у Мішиної було гастрономічне побачення, під час якого вони допомагали один одному і багато сміялися. Зірка змогла розслабитися і повністю довіритися Жені.

Гатсрономічне побачення з Євгеном

Планам Ігоря Бабко не судилося збутися, адже по дорозі на зустріч з ним Ксенію прямо з машини викрав Назар Дзівульскій, подарувавши їй гострі відчуття і покатавши на байку.

Викрадення Ксенії Назаром

Потім пара зважилася на ще більш екстремальну розвагу — вони разом “стрибнули” з моста, а в завершенні такого насиченого дня молодий чоловік познайомив холостячку з сином Платоном.

Ксенія, Назар і його син Платон

На хвилюючій церемонії троянд першу бутоньєрку отримав саме Ігор — Мішина дала йому зрозуміти, що хоче з ним зустрітися, оскільки їх побачення було зірвано.

Ігор Бабко

Бійку Артему головна героїня пробачила, а ось Володимир Оксамитний втратив свій шанс поборотися за серце актриси і назавжди покинув проект.

Володимир Оксамитний