Ольга Фреймут та Ілля Падзіна на “Танці з зірками” 1 листопада 2020 року – їх останній танець на проекті

За рішенням глядачів і суддів в десятому прямому ефірі шоу "Танці з зірками" залишила пара Ольги Фреймут і Іллі Падзіни.

Дане рішення стало несподіваним, адже фанати до останнього вірили – Оля – фаворит цього проекту. І вона повинна дійти хоча б до півфіналу. Але правила шоу досить жорсткі, і все чесно, тому результати такі.

Юрій Горбунов зазначив, що Фреймут дуже старалася, і з кожним новим ефіром показувала щось нове

Ви самі можете порівняти її найперше виступ – той самий фокстрот, який вони танцювали у дворі заміського будинку, коли у обох був підтверджений діагноз коронавірус.

Як сказала тоді Кухар, руху у Олі були дуже скуті і дитячі, нібито вона виступає під час дитячого свята.

Але вже через майже 2,5 місяці Фреймут стала більш гнучка й витончена. Мабуть, молодий Ілля Падзіна дійсно добре на неї вплинув.

Таким чином, в шоу залишилося 5 пар. Чим ближче до фіналу, тим більше загострюється боротьба. Тому не забувайте підтримувати своїх кумирів, щоб дати їм можливість перемогти. Це можна зробити під час прямого ефіру щонеділі з 21:00. Шоу можна подивитися на телеканалі 1 + 1.

Схожі статті

Стала частіше купувати буряк, коли скуштувала в гостях салат. Їдять навіть ті, хто ніс воротить від буряка

Якщо ви думаєте, що не любите буряк, ви просто не вмієте його правильно готувати. Пропоную спробувати незвичайний рецепт салату з вареного буряку та зеленню, який підкорить серце будь-якого гурмана.

Кому 27-річна Мішель Андраде присвятила хіт “В твоїх очах”: “У будь-якому разі йому дуже подобається”

Мішель Андраде останнім часом живе на дві країни. А ось її бойфренд постійно перебуває у Києві, тож артистка поспішає на зустрічі з коханим, навіть присвятивши йому пісню.

“Перебиває та рветься до мене в кадр”: Наталія Мосейчук показала Філімона, який заважає їй проводити ефіри

Наталія Мосейчук вперше показала того, хто заважає їй вести програму. Філімон весь час перебивав ведучу і постійно рвався до неї в кадр. Чи готова зірка взяти в команду нового співведучого?