facebook

Ані Лорак зворушливо привітала з днем народження маму, яка віддала її в інтернат

Відома співачка Ані Лорак опублікувала зворушливі фотографії зі своєю мамою і привітала її з днем народження.

Ані Лорак – одна з найпопулярніших і затребуваних співачок України і Росії. Зараз артистка може собі дозволити практично все: машини, будинки, відпочинок на кращих курортах світу. Однак життя Кароліни була такою не завжди: в дитинстві майбутня співачка голодувала і доношувала одяг за братами.

Батьки Ані Лорак розлучилися ще до її народження і дівчинка разом з двома старшими братами жили разом з мамою. Сім’я жила за межею бідності і в якийсь момент мама Кароліни прийняла рішення віддати дітей в інтернат. Ані Лорак в одному з інтерв’ю розповіла, що тоді інтернат здався їй відмінним місцем, адже там годували й одягали.

Ані Лорак з мамою

Незважаючи на важке дитинство, Ані Лорак зберегла теплі стосунки зі своєю мамою Жанною

7 листопада Ані Лорак дуже зворушливо привітала свою маму з днем народження. Співачка опублікувала в своїх Інстаграм-сторіз колаж, де у верхній частині фото помістила дитяче фото з мамою, а в нижній частині – недавнє спільне фото.

Скріншот Інстаграм-сторіз Ані Лорак

“З Днем народження, улюблена Мамочка “, – підписала колаж Ані Лорак.

Варто відзначити, що співачка дуже схожа зовні на свою матір, а на останній фотографії це відчуття ще більше підсилюють сонцезахисні окуляри.

Популярне

Схожі статті

Найсмачніший медівник: робимо так, як наші бабусі. Готуємо та їмо з насолодою, а рецепт передаємо у спадок

Є речі, які ніколи не виходять з моди, бо мають у собі щось особливе, щось непідвладне часу. Саме таким є справжній медівник — класичний домашній торт, який печуть вже не одне покоління.

Марічка Падалко розповіла про власну нерухомість та заробітки: не бідна, але до зірок з “Кварталу” далеко

Телеведуча Марічка Падалко вже давно стала символом українського телебачення. Проте за межами екрана вона зізналася, що її фінансове життя зовсім не таке гламурне, як у багатьох інших зірок.

Прийшов, побачив, покохав: зірки, що одружилися і живуть зі своїм першим коханням — Монатік, Усик та інші

Мабуть, не так вже й багато у світі прикладів, коли люди залишаються вірними своєму першому коханню на роки. У шоу-бізнесі це надзвичайна рідкість. Але вона все ж таки є. 

Мафіни до чаю без заморочки: все змішала та відправила в духовку. Хотілося б простіше, та вже немає куди

Вам теж знайомі  такі дні, коли зовсім не маєш бажання ускладнювати собі життя, а хочеться швиденько приготувати щось смачне до чаю? Якщо "так", то цей рецепт мафінів для вас. 

І ці майнули за кордон: Григорій Решетнік з дружиною приїхав у Прагу. Ні, ну а що? Цілком має право!

В наш непростий час, коли країна переживає випробування, суспільство уважно стежить за кожним кроком публічних осіб. Особливо це стосується тих, хто вирішує виїхати за кордон.

Так смачно готує тільки моя кума з села, а тепер і я: картопля, 2 яйця, трохи бекону і ситна вечеря на столі

Якщо ви хочете відчути справжній дух сільського затишку, то ця страва саме для вас. Тут немає складних інгредієнтів чи технологій — тільки прості продукти.