facebook

Вікторія Дайнеко зухвало висловилася проти споживацького ставлення до жінок

Співачка висловилася, що її дуже дратують чоловіки, які дивляться на жінок зверхньо, ніби натякаючи, що вони не здатні скласти їм здорову конкуренцію.

Красуня Дайнеко ніколи не відчувала браку уваги з боку чоловіків. Але незважаючи на це, вона досить часто стикається з нівелюванням можливостей і здібностей жінок. Випускниця проекту «Фабрики зірок – 5» активно веде свій Інстаграм-блог, тому поділилася зі своїми шанувальниками думкою з цього приводу.

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FCFXrLhunCgJ%2F&is_from_rle

«А мені все-таки більше подобаються хлопці, які вкладають час, емоції і ресурси у взаємини з дівчиною. Останнім часом нудно від тих, хто дивиться на тебе тільки як на шматок м’яса і вважають, що пара СМС – це максимум, який жінка заслуговує для с ** кса з ним », – обурилася артистка.

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FCEsFw57jH2K%2F&is_from_rle

Вона уточнила, що “мода ” на такі відносини їй безумовно не подобається, і вона ніколи не прийме її як нормальне явище для себе.

Шанувальники багато в чому підтримали думку співачки Вікторії Дайнеко, уточнивши, що ставлення до жінок в основному залежить від менталітету. В першу чергу, найбільше зневажливого ставлення до жінок в країнах пострадянського простору, на її думку. Адже європейські чоловіки вже давним давно звикли до того, що у них з жінками однакові права і обов’язки.

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FCEWNI5rDLF9%2F&is_from_rle

Популярне

Схожі статті

Хто з зірок помішаний на красі і заради неї готовий на все: Ірина Білик, Тіна Кароль, Микола Тищенко

Старіти не хочеться нікому. Особливо важко це сприйняти тим, хто постійно на очах у глядачів — зіркам. Їхня професія часто вимагає завжди залишатися молодими, красивими та привабливими.

“Однією рукою даю, а іншою забираю”: Оля Полякова про свої стосунки з обома доньками. З малою складно

Всім відомо, Оля Полякова завжди стоїть горою за своїх дітей. І вона знає, що справжня любов — це здатність прийняти вибір дітей, навіть якщо він не відповідає твоїм уявленням про ідеал.

Найсмачніший медівник: робимо так, як наші бабусі. Готуємо та їмо з насолодою, а рецепт передаємо у спадок

Є речі, які ніколи не виходять з моди, бо мають у собі щось особливе, щось непідвладне часу. Саме таким є справжній медівник — класичний домашній торт, який печуть вже не одне покоління.

Марічка Падалко розповіла про власну нерухомість та заробітки: не бідна, але до зірок з “Кварталу” далеко

Телеведуча Марічка Падалко вже давно стала символом українського телебачення. Проте за межами екрана вона зізналася, що її фінансове життя зовсім не таке гламурне, як у багатьох інших зірок.

Прийшов, побачив, покохав: зірки, що одружилися і живуть зі своїм першим коханням — Монатік, Усик та інші

Мабуть, не так вже й багато у світі прикладів, коли люди залишаються вірними своєму першому коханню на роки. У шоу-бізнесі це надзвичайна рідкість. Але вона все ж таки є. 

Мафіни до чаю без заморочки: все змішала та відправила в духовку. Хотілося б простіше, та вже немає куди

Вам теж знайомі  такі дні, коли зовсім не маєш бажання ускладнювати собі життя, а хочеться швиденько приготувати щось смачне до чаю? Якщо "так", то цей рецепт мафінів для вас.