facebook

Життя триває: Ані Лорак показала своє нове життя в Росії з симпатичним чоловіком

Уже минуло більше року з моменту розлучення Ані Лорак з колишнім чоловіком Муратом Налчаджиоглу. Для Лорак ця подія стала сильним потрясінням, але співачка зуміла швидко оговтатися і почала життя з чистого аркуша.

Після розлучення Кароліна всю свою силу і енергію направила в музичну кар’єру. Співачка почала записувати хіт за хітом, знімати вражаючі кліпи і виступати з грандіозними шоу. Хрест на своєму особистому житті Лорак теж ставити не збиралася. Не минуло й року після розлучення з Муратом, як стало відомо, що Кароліна закрутила роман з молодшим на 14 років саунд-продюсером Єгором Глібом, до слова, колишнім чоловіком і батьком дитини української співачки TAYANNA. Пара майже ніколи не з’являється на публіці разом, їх фото в соціальних мережах також рідкісний випадок.

Ані Лорак з новим коханим Єгором Глібом

Після розлучення Лорак обзавелася розкішним особняком в Підмосков’ї

Відзначимо, що в Росії Ані Лорак живе вже більше 5 років. І, схоже, переїжджати співачка не збирається. Кароліна придбала розкішний особняк в елітному селищі в Підмосков’ї, де проживає разом зі своєю донькою Софією.

Ані Лорак позує на тлі свого особняка в Підмосков’ї

Кароліна часто публікує фото в соціальних мережах, на яких можна розглянути апартаменти співачки, які, до слова, дуже вражають. Триповерховий особняк з панорамними вікнами колонами обійшовся Лорак не менше ніж в 3 мільйони євро. По сусідству з Ані живуть Стас Михайлов, Анастасія Волочкова та Дар’я Донцова.

Быільше про життя Ані Лорак дивіться на Ютуб-каналі “Одна хвилина”:

Популярне

Схожі статті

Палюшки схожі на галушки, але готуються трішки по-іншому: рецепт ситної української страви на обід чи вечерю

Ця страва переносить нас у дитинство, коли бабуся діставала з печі гарячі, духмяні пальчики. Це смак домашнього тепла, турботи, а також простота, яка може зробити будь-який обід чи вечерю особливою. 

Круті неньки, слухняні дівчиська: Дорофєєва, Сумська, Матвієнко — мами, що прокладали донькам зірковий шлях

Кожна мама мріє підтримати свою дитину, коли вона робить свої перші кроки у кар'єрі.  Але для тих, хто має знайомства в шоу-бізнесі, ця підтримка перетворюється на справжню рятівну мережу зв'язків.

Більше коропа не смажу, а готую так, як навчила знайома грузинка: аромат такий, що сусіди рецепта просять

Як відомо, кожен народ має свою кулінарну перлину. Ми звикли, що короп завжди смажиться — рум'яна хрустка скоринка, ховає ніжне біле м'ясо. А в Грузії його готують по-іншому.

Як зараз виглядає перша дружина Назарія Яремчука, яка народила легенді 2 синів: хто б міг подумати, що їй 69

Про те, як виглядає зараз перша дружина Назарія Яремчука Олена Шевченко розповів ОBOZ.UA старший син співака. Він також поділився сімейними світлинами, які ніде раніше не публікувалися.

Пухкі яблучні сирники без борошна: геніально простий рецепт завжди тримаю в голові і жодного разу не схибила

Цей простий рецепт під силу навіть тим, хто тільки починає освоювати кулінарні ази. І ще одна приємна деталь — сирники можна приготувати без використання звичайного борошна.

Вигляд має пречудовий, але до чого тут спорт та ЗОЖ: Ані Лорак не каже правди про маніпуляції із зовнішністю

Ані Лорак вкотре привернула до себе увагу, заявивши про секрети своєї краси: спорт, здоровий спосіб життя, правильне харчування. Але, як це часто буває, історія виявилася не зовсім прозорою.