facebook

Хто справжня мати дітей Філіпа Кіркорова: Алла Пугачова, Ані Лорак або Наталя Єфремова? (ВІДЕО)

Філіп Кіркоров - один з перших зіркових чоловіків країни, хто зважився на радикальний крок.

Знаючи, що його не один рік будуть обговорювати, він скористався послугами сурогатної матері, і завів спочатку дочка, а потім і сина.

Його доньці вже 9 років, а синові 8, але ні вони самі, ні публіка досі не знають імені справжньої матері. У цьому відео ми спробуємо розкрити таємницю того, хто ж народив Філіпу Бедросовичу дітей, і чому його старшенька дочка так схожа на колишню дружину Аллу Борисівну Пугачову? А ще – при чому тут Ані Лорак?

Біографія дітей Філіпа Кіркорова

26 листопада 2011 року російський шоу бізнес потрясла новина – у Філіпа Кіркорова народилася дочка. Тут повинна бути радість, привітання та побажання міцного здоров’я, але у шанувальників був справжній шок. Як дочка? Звідки? Адже з часів розлучення з Аллою Пугачовою Філіп був і залишається холостяком. Хто ж мати?

Алла-Вікторія і Мартін Кіркорова

На ці питання король російського епатажу відповів через кілька днів в рамках шоу «Пусть говорят» Андрія Малахова. Співак Філіп Кіркоров розповів, що дочка народила жінка на ім’я Анастасія. Як стало відомо пізніше, Філіп вдався до сурогатного методу зачаття дитини. А також повідав, що дочка він назвав на честь своєї матері Вікторії і примадонни російської естради Алли Пугачової.

Природно, тут поповзли плітки про те, що дочка Кіркорову народила Алла. І шанувальників абсолютно не збентежило те, що Алла Борисівна в той момент була одружена з Максимом Галкіним. А молодий гуморист точно вже не допустив би зв’язку своєї дружини з її колишнім чоловіком.

Тільки уявіть, якою була реакція публіки на те, що через рік у Кіркорова народився ще й син! 29 червня 2012 року в одній з клінік США на світ з’явився хлопчик на ім’я Мартін Кіркоров.

Як і годиться спадкоємцю зоряної пари, до нього з перших днів життя була прикута особлива увага.

Тепер шанувальникам стало вдвічі цікавіше, хто ж мама чарівних дітей Кіркорова?

За однією з версій, мамою дітей Філіпа могла бути його близька подруга Ані Лорак. Так Так. Вони настільки близькі друзі, що вона цілком могла погодитися і виносити йому двох дітей.

Ані Лорак пов’язує з Філіпом Кіркоровим багаторічна дружба

Це підтверджує і те, що за рік до народження Алли Вікторії Ані Лорак взяла невелику творчу відпустку, який затягнувся більше ніж на півтора року.

А ще, Алла-Вікторія боляче на неї схожа, особливо золотистими кучерями.

Не можна випустити з уваги той факт, що Лорак присутній на кожному важливу подію в родині Кіркорова, літає з ним відпочивати, тепло спілкується і тісно дружить з дітьми артиста. Як тут не подумати на неї?

Сама співачка такий стан справ коментує неохоче. Мабуть, їй дійсно є що приховувати від аудиторії, і така версія не дуже вже й абсурдна.

За іншою версією мамою Мартін і Алла-Вікторія називають свою хресну, близьку подругу співака, бізнесвумен Наталю Єфремову, яка тримається в тіні, але при цьому відіграє важливу роль в історії народження обох дітей Кіркорова.

Ймовірна мама дітей Кіркорова – Наталя Єфремова

Артист і Єфремова знайомі дуже давно. Колись Наталя володіла величезним магазином модних брендів в центрі Москви. Туди часто навідувався поп-король. Це знайомство переросло незабаром у міцну дружбу. Надалі Наталя відійшла від бізнесу, віддавши себе ролі «хранительки домашнього вогнища» в будинку співака.

В одній з телепередач, де Філіп Бедросович показував свій будинок, маленький Мартін уточнив, що з ними живе ще й якась “мама Наташа “. Після цього все стало на свої місця.

Популярне

Схожі статті

“Знайомтесь – Квадробер Григорій”: чверть століття тому Решетнік перевдягався в песика й чудово себе почував

Григорій Решетнік переглянув власні архіви. А коли знайшов світлину, де перевдягнений у костюм песика, ведучий втямив: саме він започаткував моду на квадроберів, адже фото зроблене ще у 2000 році.

“Це мій вибір”: 19-річна донька Олі Полякової Маша вперше розповіла, як мама ставиться до її хлопця

19-річна Маша Полякова, старша донька відомої спавічки Олі Полякової, розповіла про свої стосунки з бойфрендом. Чим займається обранець знаменитої дівчини та як довго тривають стосунки молодих?

Старший син Анатолія Хостікоєва не від Наталії Сумської начудив: уявив себе героєм “Матриці” – вилитий Рівз

42-річний Георгій Хостікоєв вбрався у костюм Нео з "Матриці" й відразу ж відчув себе суперлюдиною. Актор відразу ж вступив у боротьбу з невидимим злом і, схоже, здобув перемогу.

Була дружина, але їй було все одно: Катерина Осадча закрутила таємний роман та завагітніла від жонатого

Історія кохання Юрія Горбунова та Катерини Осадчої не один рік було гучною темою для обговорень серед ЗМІ та прихильників. Чому пара довгий час тримала стосунки у таємниці?

40-річна TAYANNA розсекретила, скільки пропозицій руки та серця відхилила: є у неї дещо спільне з Ані Лорак

Нині співачці TAYANNA 40 років, і вона не відчуває себе фантастичною жінкою, швидше, самотньою. А були часи, коли перебувала закоханою й щасливою. От тоді й писала такі чудові пісні.

Звичайна жінка під 50: Оля Полякова показала, якою її щоранку бачить Буряковський без макіяжу і зачіски

45-річна співачка Оля Полякова змила грим і показала, якою щоранку її бачить чоловік Вадим Буряковський. Без макіяжу жінка виглядає не так свіжо та яскраво.