facebook

Барі Алібасов на старості років возз’єднався з колишньою дружиною, але не з Федосєєвою-Шукшиною: немає сорому

Скандально відомий продюсер Барі Алібасов несподівано для своєї законної дружини Лідії Федосєєвої-Шукшиної возз'єднався з колишньою дружиною Оленою Уронич.

Нещодавно 73-річний Барі Каримович потрапив до лікарні з переломом ноги. Алібасову потрібна була операція, а тепер він пересувається в інвалідному кріслі. Відновлювати сили йому допомагають лікарі, син і екс-дружина Олена. Саме вона і народила музикантові єдиного спадкоємця, який названий на честь його самого.

Раніше жінка ображалася на героя статті за те, що той не підтримував їх з сином фінансово. Судячи з усього, їм вдалося налагодити відносини, що навряд чи сподобається Федосеевій-Шукшиній.

Барі Алібасов з сином і колишньою дружиною Оленою Уронич

З актрисою Барі два роки знаходився в законному шлюбі. У грудні 2020-го вони розлучилися, причому ініціатором розлучення стала Лідія. Справа в тому, що спочатку Алібасов-старший переписав подаровану дружиною квартиру на помічника, нічого їй не сказавши. Після цього продюсер повідомив про вагітність своєї 31-річної коханки Вікторії.

Барі Алібасов і його коханка Віка

Вигравши спір щодо квартири, Федосєєва-Шукшина вирішила розірвати шлюб зі скандальним чоловіком, проте зовсім недавно вона подала відмову від судового позову.

Так Барі Каримович і Лідія Миколаївна знову стали офіційним подружжям, незважаючи на слізні прохання Алібасова про остаточний розрив.

Барі Алібасов і Лідія Федосєєва-Шукшина

Він стверджує, що його почуття до неї не згасли, але на їх сімейних проблемах намагаються нажитися усі навколо. Саме тому герой статті хоче, щоб цей союз розпався, а його син впевнений, що Федосєєва-Шукшина і вся її родина переслідують одну мету — забрати славу і гроші Алібасових.

Популярне

Схожі статті

Тепер запальна брюнетка – повна протилежність мамі: донька Ольги Фреймут Злата Мітчелл показала новий образ

Донька знаменитої телеведучої Ольги Фреймут показала новий образ, який кардинально відрізняє її від зіркової мами. Тепер зовнішність дівчини виглядає ще більш екзотично та екстравагантно.

Влад Яма вперше показав своїх батьків: вони із Запоріжжя, а він втік з України в США і живе тепер в Маямі

Український хореограф та суддя шоу "Танці з зірками" Влад Яма, який давно переїхав у Сполучені Штати Америки, показав фото родини у повному складі – з батьками, які родом із міста Запоріжжя.

Що стало з Романом Сасанчиним – подвійним переможцем “Голосу країни”, який відмовився від публічного життя

Роман Сасанчин став єдиним учасником вокального проєкту "Голос країни", який здобув перемогу двічі. Та навіть це не допомогло артисту пробитися в український шоу-бізнес

Полтавська за місяць до пологів засвітилася в інстанції, де оформлюють розлучення: “Остапчуків вже забагато”

Молода дружина Остапчука зараз знаходиться на 8-му місяці вагітності. Нещодавно дівчина показалася в РАЦСі і зізналася, що прийняла серйозне рішення щодо свого шлюбу.

“Знайшов фото, яке ще не бачила Надя”: Антон Птушкін скомпрометував Мішу Кацуріна перед Дорофєєвою

Ресторатор Міша Кацурін та тревел-блогер Антон Птушкін давно відомі своєю дружбою. А яка чоловіча дружба може бути без жартів одне над одним? Ось і скомпрометував Антон друга перед Надею Дорофєєвою.

Альбіна Джанабаєва показала, як в молодості виглядали співачки з “ВІА Гра”: Віра Брежнєва, Мейхер і вона

За 20 років існування цей легендарний гурт змінив свій склад 16 разів. Та "золотим складом" вважають саме Альбіну Джанабаєву, Віру Брежнєву та Надію Мейхер.