facebook

Максим Галкін показав, як Пугачова в обтягуючому плаття дико танцює під пісню Little Big

Напередодні у внучки і хрещениці Алли Борисівни Пугачової Клавдії Земцова був день народження. Сімейство відзначило його з розмахом в одному зі столичних клубів. Галкін показав як.

Природно, Алла Пугачова і Максим Галкін були почесними гостями на святі Клавдії. Максим не зміг встояти, і записував відео зі святкування.

Як видно на ролику, відривалася вся сім’я. Голосно грала музика сучасних виконавців, таких як Клава Кока, Моргенштерн, Літл Біг і інших.

Акцент на відео потрапив на те, як Примадонна в обтягуючому плаття танцює

Судячи з відео, Крістіна Орбакайте влаштувала до дня народження своєї дочки паперову вечірку.

Гості були задоволені. Особливо веселилися Клава, Ліза і Гаррі, які весь вечір танцювали без перестанку.

“Вчора на дні народження Клави було весело всім – і дітям, і дорослим “, – написав “дідусь ” Клавдії Земцова і “вітчим ” Крістіни Орбакайте.

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FCNFDKTHniDG%2F%3Figshid%3D18gwmthi9v9x8&is_from_rle

Якщо придивитися, то на відео помітно, що людей досить багато. Оскільки в клубі відпочивала одна з найбагатших родин країни, не дивно, що на вході і виході чергувало багато охорони.

Гаррі Галкін на святі був одягнений в чорний костюм кежуал з білими смужками по боках. Принцеса Ліза приміряла сукню з квітами і розпустила свої локони.

А красуня і іменинниця Клавдія також вирішила дивувати пишністю, і одягла шикарне плаття з квітами. Волосся були накрученнимі і розпущеним.

Судячи з масштабів святкування, батьки заплатили за нього чимало. Але оцінюючи їх фінансовий стан, таке свято не сильно вдарив по їхній кишені.

Ось що пишуть в коментарях до відео:

  • Здорово! Коли атмосфера дружби і добра
  • А чому зірки не замовили?

Популярне

Схожі статті

“Тепле море, кохання”: старша донька Мозгової та Пономарьова насолоджується життям разом з обраницею

Ні для кого не секрет, що старша донька Олени Мозгової та Олександра Пономарьова Зоя виросла й обрала собі до пари не чоловіка, а дівчину. Нині пара закоханих відпочиває в Албанії.

Зізнання в коханні та 25 червоних троянд: відомий ведучий зізнався у коханні Златі Огнєвіч під час ефіру

Ведучий "Люкс ФМ" Артур Адамов неодноразово наголошував в ефірі, що неабияк симпатизує Златі Огнєвіч. Справи дійшли до того, що закоханий чоловік відправив співачці відразу 25 червоних троянд.

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?