facebook

“Я дуже скучив”: гарячий мачо Олег Винник зробив важливе оголошення для своїх фанатів

Український співак і "кумир вовчиць" Олег Винник збирається вже в травні 2021 роки проводити концертний тур по багатьом містам України. Він його вже анонсував.

Щоб привернути увагу до своїх концертів, Олег Винник записав відеозвернення, де розповів, що нарешті зможе провести концерти, і опублікував їх графік.

“Вінниця – 15.05, 16:00 / 19:00

Хмельницький – 16.05, 16:00 / 19:00

Луцьк – 22.05, 16:00 / 19:00

Полтава – 29.05, 16:00 / 19:00

16:00 чекаю власників квитків в парних рядах, о 19:00 – в непарних!

Черкаси – 30.05, 16:00 / 19:00

Дніпро – 1.06, 17:00 / 19:30

Висаджування згідно придбаних вами квитків!

Концерти відбудуться в безпечному форматі згідно з усіма правилами карантину.

Квитки на офіційному сайті в розділі “Афіша”,

– сказано в прес-афіші Олега Винника.

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FCOkSxvOHbXY%2F%3Figshid%3D1l0zn1ljw5qsa&is_from_rle

Нагадаємо, артист тільки недавно представив свою нову пісню “Діаманти”, яку записав разом з учасницею “Х-Фактора” Еліною Іващенко.

Відзначимо, що, як пише журнал Ліза, творче знайомство Олега і Еліни відбулося в фіналі 10-го сезону музичного талант-шоу “Х-фактор”, який показували на телеканалі СТБ в кінці 2019 року.

Тоді вони удвох виконали авторську баладу Винника “Мати каже правду”. Шанувальники оцінили таке мелодійне поєднання голосу, і їм явно сподобався такий дует. Тому зараз Олег і Еліна зважилися знову підкорити всі хіт-паради.

У новій пісні під назвою “Діаманти” Винник та Іващенко красиво і зворушливо передали історію кохання, що почалася ейфорією, а згодом перетворилася на драму, написану талановитим автором Світланою Кравчук і спродюсував іменитим музичним і саунд-продюсером Вадимом Лисицею.

Популярне

Схожі статті

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.

“Квартет вкупі”: Юрій Горбунов і Катерина Осадча замилували мережу цим фото. Дітки схожі, як 2 краплі води

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов замилував мережу світлиною з родиною у повному складі. Ведучий не часто ділиться особистим життям, тому фото викликало безліч відгуків у мережі.

Зірка “Дизель Шоу” Яна Глущенко згадала жінку, за якою плакала вся країна: Марини Поплавської немає 6 років

20 жовтня 2018 року назавжди стало для акторів "Дизель Шоу" чорним днем. Адже саме тоді водій автобуса, в якому поверталися з гастролей, не впорався з керуванням. Підсумок став трагічним.

Українські зірки, життя яких забрав рак: Ніна Матвієнко, Руслана Писанка, син Павліка і чоловік Тіни Кароль

Недуга, що забрала з життя цих відомих людей, "не дивиться" на вік, соціальний статус, чи якісь заслуги. Кількість таких людей щороку тільки збільшується.