facebook

Рожеве волосся і латекс: Надя Дорофєєва з’явилася в новому кліпі в незвичному образі

Надя Дорофєєва випустила новий кліп на пісню "Чому", де постала в несподіваному образі.

Восени минулого року всіх фанатів українського колективу “Врємя і Стєкло ” чекала сумна новина – солісти групи Надя Дорофєєва та Олексій Завгородній вирішили почати сольні кар’єри, через що спільний проект закрився. Надя Дорофєєва дуже добре стартувала. Вона почала одну за одною випускати пісні, які буквально одразу стали хітами і почали займати перші позиції в рейтингових ХІТ-парадах.

Співачка встигла дати свій перший сольний концерт, а 11 червня випустила чергову відеороботу на нову пісню “Чому”.

Про прем’єру Дорофєєва написала на своїй сторінці в Instagram.

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FCP-CiI1n4P2%2F%3Futm_medium%3Dcopy_link&is_from_rle

“Представляю вам мій новий сингл і кліп. Пишаюся цією роботою, вона для мене є по-справжньому особливою “, – написала вона в соцмережі.

У кліпі Надя постала в незвичному образі – з новою зачіскою і рожевим волоссям.

В описі до відео на YouTube Дорофєєва зізналася, що пісня і кліп присвячені емоціям після розставання.

Шанувальники Наді Дорофєєвої оцінили її нову роботу і написали багато похвальних коментарів.

“Дуже сподобалися твої образи в кліпі, Ваууу”, “Пісня і кліп до мурашок, я не можу перестати слухати цю нереальну пісню”, “Це просто гармата”, “Кліп дуже доповнює пісню, і разом це виглядає і звучить офігенно”, ” кліп крутий і образи теж дуже круті “, – пишуть коментатори.

Популярне

Схожі статті

“Зараз потрошку петляємо”: Сергій Середа розповів журналістам про кризу у стосунках з дружиною MamaRika

Всі подружжя і зіркові, і звичайні не рідко стикаються з кризами та складними моментами. Так сталося і в родині співачки MamaRika та її чоловіка, коміка Сергія Середи.

Не спаруєш голубки до півня: як виглядають чоловіки зіркових жінок Фреймут, Тарабарової та Нелі Шовкопляс

Існує безліч думок про те, що жінки обирають чоловіків за певними критеріями. Але коли йдеться про відомих жінок, здається, що їхній вибір стає ще більш виваженим і ретельним.

Записуйте простий рецепт хрустких запечених баклажанів з беконом: готую через день, бо дешево та ситно

Ви звичайно знаєте, що баклажани можуть бути основою для різних страв, а в поєднанні з беконом і ніжною цибулею-пореєм створюють просто неймовірний смак.

“Обіймаю усіх, хто не здається!”: Алла Мазур показала світлину з посестрами, що як і вона подолали онкологію

Алла Мазур не перестає нагадувати, що навіть у найтемніші моменти можна знайти світло, навіть коли здається, що сили вже не лишилось, варто зробити ще один крок. Її посестри — живе свідчення того.

Хто з українських естрадних зірок, окрім доньки Тоні, на роковини згадав про Ніну Матвієнко: таких не багато

Рік тому пішла у засвіти Ніна Матвієнко — жінка-легенда, чий голос здавався співом самої душі України. Її відхід став потрясінням, що відлунювало в серцях тих, хто слухав її пісні.

Я у захваті від вигляду та смаку цієї випічки: домашнє печиво “Крила янгола” цілком виправдовує свою назву

Печиво "Крила янгола" — це легкий, ніжний і повітряний десерт, що нагадує повітряні крила. Завдяки своїй хрусткій скоринці та м'якому безе всередині, печиво стає чудовим доповненням до чаю або кави.