facebook

“Мама”: Максим Галкін випадково зізнався, як називає Аллу Пугачову будинку

Не секрет, що у Максима Галкіна і Алли Пугачової велика різниця у віці. Про це багато жартували і продовжують обговорювати це зараз.

Публіці цікаво спостерігати за артистами і їх особистим життям з кількох причин. По-перше, через те, що пара з такою величезною різницею у віці – це щось незвичайне в нашому суспільстві. Ще й з огляду на те, що старше жінка. По-друге, все ж цікаво подивитися на побут людей, які можуть жити і ні в чому собі не відмовляти. І по-третє, пару знає вся країна, у них величезна кількість шанувальників, і вони часто показують своє життя. Чому б і не підглянути за цим?

“Боже, що ж я такий недорікуватий “: Максим Галкін розсекретив, як при дітях називає свою дружину Аллу

Галкін в ліфті свого замку

Слід зазначити, що у Алли вже є материнський досвід – вона виховала і поставила на ноги свою старшу дочку Аллу Пугачову. Тому, як зізнався в одному з інтерв’ю Максим Галкін, Алла ніколи не дозволяє кричати на дітей, проте за похибки карає. Але ніколи не піднімає руку.

Ліза, Гаррі, Максим Галкін і Алла Пугачова

Нещодавно в смішному сімейному ролику шоумен розсекретив, як при двійнята називає свою дружину Аллу. Як виявилося, він не завжди називає дружину по імені. Може назвати її “мама “, адже для двійнят вона в першу чергу мати.

“Зараз мама нам буде барабанити, а я буду зображати конячку! Так, мама починай барабанити! Тобі сподобалося Гаррі? Ось так і живемо! Все мама закінчуй барабанити! Що їмо ?? “,

– вигукнув Максим Галкін.

Не всі однозначно поставилися до того, що Максим називає Аллу мамою. Деякі навіть почали звинувачувати, мовляв, вибрав собі дружину в два рази старше, ось і називай її матір’ю.

Шестиповерховий палац Галкіна і Пугачової: як виглядає всередині будинок Примадонни і її сім’ї?

Популярне

Схожі статті

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.

“Квартет вкупі”: Юрій Горбунов і Катерина Осадча замилували мережу цим фото. Дітки схожі, як 2 краплі води

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов замилував мережу світлиною з родиною у повному складі. Ведучий не часто ділиться особистим життям, тому фото викликало безліч відгуків у мережі.

Зірка “Дизель Шоу” Яна Глущенко згадала жінку, за якою плакала вся країна: Марини Поплавської немає 6 років

20 жовтня 2018 року назавжди стало для акторів "Дизель Шоу" чорним днем. Адже саме тоді водій автобуса, в якому поверталися з гастролей, не впорався з керуванням. Підсумок став трагічним.

Українські зірки, життя яких забрав рак: Ніна Матвієнко, Руслана Писанка, син Павліка і чоловік Тіни Кароль

Недуга, що забрала з життя цих відомих людей, "не дивиться" на вік, соціальний статус, чи якісь заслуги. Кількість таких людей щороку тільки збільшується.