facebook

73-річна Алла Пугачова емоційно відповіла на неї словами: “Живи спокійно, країно!”

Легенда Росії, співачка зі світовим ім'ям, Алла Борисівна Пугачова після нападу Росії на Україну 24 лютого 2022 року, разом з чоловіком і двома маленькими дітьми покинула Росію, переїхала жити в Ізраїль.

Максим Галкін чітко висловив своє ставлення до дій російської влади, він засуджує вторгнення в Україну, про що неодноразово та публічно висловлювався.
Примадонна довго мовчить, ніяк не коментуючи ситуацію, що склалася внаслідок вторгнення російських військ на українську територію.

Проти зіркової сім’ї в росії влаштовано справжнє цькування, з Галкіним розірвані всі рекламні контакти, він більше не може бути провідним у своїх передачах.
Мало того, у Москві, наприкінці травня, 30 числа, по стіні телецентру “Останкіно” пройшла світлова проєкція з нецензурним текстом, адресованим Аллі Борисівні з радістю, що вона покинула країну, бо всім набридла.

73-річна артистка у соціальній мережі жорстко відповіла на висловлювання. Вона написала, що чим нижчий у людини інтелект, тим голосніше він вигукує образи. І побажала росії жити спокійно.

Пост супроводжується спокійним відео роликом, який знімався у природних умовах. Алла Пугачова посміхається до фотографа, а поруч безтурботно співають птахи.
Несподівано за Примадонну заступився Йосип Пригожин, він почав соромити росіян за цькування Пугачової.

Продюсер вважає, що заслуги співачки настільки великі, що принижувати її матюки – це велике паскудство.
Він каже, що Алла покинула сцену, стала займатися та присвячувати весь свій час маленьким дітям. Пригожин упевнений, ображати батьків низько.

Популярне

Схожі статті

Оля Полякова повторила за Шерон Стоун, а Маша Єфросиніна – за подругою: помірялися довжиною ніг

Днями Оля Полякова посвітила на відео довгими ніжками, перекидаючи їх одна на одну, неначе Шерон Стоун. Маша Єфросиніна вирішила не відставати від подруги й теж похвалилася довжиною кінцівок.

Вже є претенденти на “Холостяка 14” та “Холостячку 3”: Бакланов, Цимбалюк, Анна Трінчер – а СТБ в курсі?

Ще не вийшов у ефір "Холостяк 13", а вже точаться розмови, хто стане головним героєм наступного сезону реаліті-шоу. До речі, телеглядачі не проти переглянути й проєкт "Холостячка 3".

“Посивіли та постаріли”: відомих співаків неможливо впізнати – що з Олегом Скрипкою та Сергієм Бабкіним?

Олегу Скрипці 60 років, Сергію Бабкіну – всього 45. Та сивина, що вдарила в бороду музикантам, схоже, якимось чином їх прирівняла. Отже, й вигляд обоє мають майже ідентичний.

“Оля і Гріша бажають вам доброго ранку”: розлучений Бакланов забув про Цимбалару й підхопив на руки іншу

Григорій Бакланов останнім часом викликає до себе особливу увагу. Напевно, тому що розлучився й холостякує. Всім цікаво, хто стане наступним коханням актора. Невже оця тендітна білявка?

“Зима в пустелі” виглядає саме так: Lida Lee скинула весь одяг та поніжилася в обіймах із безбарвним пітоном

Lida Lee приголомшила прихильників своєї творчості дуже сміливим вчинком. Співачка не побоялася поспілкуватися з чималим пітоном. Зміюка обвила все тіло артистки, а вона лише посміхалася.

Тарас Тополя показав, як обіймається з купою дівчат: куди дивиться дружина Олена – невже не ревнує? (Відео)

Ми підозрювали, що в Тараса Тополі з "Антитіл" є величезна фанатська аудиторія, але щоб настільки! На одному з концертів музиканта оточили дівчата й ледь не задушили в обіймах.